Succes is geen toeval
In 10 weken meer omzet en meer klanten.
Ben jij een zelfstandig dienstverlener, zoals coach, therapeut, adviseur, tekstschrijver en voel je je iedere maand weer onzeker of je wel genoeg omzet binnenhaalt? Heb je nog niet genoeg klanten, terwijl je toch heel hard werkt? Wil je graag controle op je resultaten, maar heb je geen idee hoe?

Succes is geen toeval. Succesvolle ondernemers hebben een aantal dingen gemeen. Ze doen allemaal een aantal dingen goed. En dat kun jij ook leren. Zodat ook jij goed kunt leven van je bedrijf, terwijl je doet wat je het allerliefste doet en het allerbeste kan. Ondernemen met zekerheid, plezier en vanuit ontspanning, omdat je iedere maand weet dat je meer dan genoeg omzet draait.

Wat het verschil maakt

Mijn ondernemersavontuur begon in 2016. Ik had geen idee waar ik aan begon, ik kom niet uit een ondernemersgezin waar het mij met de paplepel werd ingegoten. Vanuit een idee en heel veel enthousiasme en passie ben ik gewoon begonnen. Al snel kwam ik erachter dat klanten krijgen en voldoende omzet draaien lastiger was dan ik had gedacht. Kerst 2017 zat ik oververmoeid en overprikkeld thuis. Ik werkte keihard, vond het nog steeds geweldig wat ik te bieden had, maar twijfelde ook of ik het wel ging redden als ondernemer. Immers redden meer dan 6 van de 10 ondernemers het niet. Mijn bankrekening slonk en slonk, terwijl ik ook moest blijven investeren in de groei van mijn bedrijf.

Ik besloot toen dat het anders moest. Ik ging in de leer. Nam mijn eerste businesscoach in de arm. En daar leerde ik de essentiële elementen voor een succesvol bedrijf. Ik begon te snappen hoe belangrijk mijn communicatie is, en hoe je daarin je continu moet verplaatsen in je klant en zijn/haar probleem. Ik leerde gebruik maken van goede marketing en bewezen strategieën, en hoe ik die op mijn eigen manier kon toepassen. En ik ontwikkelde mijn mindset. Mijn ondernemerschap ontwikkelde zich van maar wat aanrommelen naar een gedegen, slimme, effectieve aanpak, zonder meer te werken. Sterker nog; door de juiste dingen te doen, kon ik ook minder werken. En beter voor mijzelf zorgen.

Door ijzersterke communicatie die aansluit bij mijn klant, een mindset voor succes in combinatie met bewezen strategieën staat mijn bedrijf als een huis. Ik heb geen zorgen meer over mijn omzet, want ik weet dat ik er controle op kan uitoefenen. Ik geniet van het ondernemerschap, de vrijheid die ik ervaar en het werken met mijn geweldige klanten.

In 10 weken meer klanten

In 10 weken leer jij hoe ook jij meer klanten en omzet kunt genereren met jouw bedrijf, met wat jij het liefste doet. Het programma ‘In 10 weken meer klanten’ is een combinatie van zelf leren en wekelijkse coaching, zodat je stap voor stap begeleidt wordt in je groei en je niet achterop kunt raken. Je hebt een stok achter de deur, van zowel Ciska als de andere deelnemers.

Waar we aan gaan werken in 10 weken:

 • een mindset voor succes die je helpt bij het zetten van je volgende stappen – niet meer jezelf klein houden!
 • het creëeren van een ijzersterke communicatieboodschap en communicatiestrategie
 • businessstrategieëen kiezen die passen bij jou en jouw bedrijf
 • je zichtbaarheid vergroten onder jouw doelgroep
 • personal branding, zodat jouw following ook makkelijk je klant wordt en je zichtbaarheid ook leidt tot resultaat
 • groeien op instagram
 • goede content creëeren die resoneert bij je klant
 • jezelf leren neerzetten als de succesvolle expert die je bent
 • en meer…

Wat krijg je?

 • levenslange toegang tot de online omgeving met modules over bovenstaande topics (klanten krijgen, ijzersterke communicatie, mindset, personal branding etc)
 • 10 weken lang wekelijks een coaching call van 1,5 uur met alle deelnemers – 45 min opdrachten en teachings van Ciska en 45 min tijd voor al jouw vragen
 • opnames van de coaching calls, zodat je deze later nog eens kunt terugkijken. Ook als je niet live aanwezig kunt zijn bij de call hoef je zo dus niets te missen. Je kunt vooraf al je vragen insturen, zodat deze ook zeker weten beantwoord worden.
 • een live dag op locatie
 • een community van gelijkgestemde ondernemers die je helpen en supporten en in hetzelfde proces zitten
 • een direct lijntje met Ciska
 • BONUS: de online training “Programmeer jezelf voor succes” t.w.v. 199,- excl. BTW
Wanneer starten we?

Het programma start op maandag 2 maart en loopt t/m 10 mei.
Na aanmelding ontvang je alle informatie, login gegevens en links naar de wekelijkse coaching calls.

Er is beperkt plek, om voldoende persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.

We starten over

Creëer ook een continue stroom aan klanten

Het programma zal je helpen om een consistente stroom aan klanten op gang te brengen, zodat je je niet meer onzeker hoeft te voelen of je het wel gaat redden deze maand. Je hebt grip op je resultaten en je weet dat je jezelf voldoende kunt uitbetalen. Die andere succesvolle ondernemers waar je jezelf nu wel eens mee vergelijkt, voelen nu niet meer zo intimiderend, want je weet: “Ik ben het ook aan het doen!”

Het programma helpt je om:
– voldoende omzet en klanten te krijgen waar je van kunt leven (en meer!)
– meer zelfvertrouwen te krijgen in het ondernemerschap en je aanpak
– jezelf stevig op de kaart te zetten, zodat mensen niet meer om je heen kunnen
– op te vallen tussen al die andere coaches/therapeuten/fotografen/tekstschrijvers, zodat mensen voor jou kiezen
– te weten hoe jij jezelf kunt positioneren met een hele duidelijke boodschap. Van daaruit weet je altijd wat je mag delen en hoe jij in contact kunt komen met je doelgroep
– je omzet minimaal te verdubbelen
– je programma’s, workshops, sessie volgeboekt te krijgen
– op een ontspannen en plezierige manier te ondernemen
– jezelf niet meer klein te houden!

In 10 weken meer klanten

Van 2000,- naar 20.000,-

Ciska heeft een achtergrond in marketing/communicatie en Learning & Development. Na haar studie Communicatie Management werkte ze jarenlang op de marketingafdeling van een grote internationale retailer. Ze maakte een switch naar de ontwikkeling van leiderschap en jonge mensen. Na jaren in loondienst zorgde een overspannenheid voor weer een grote ommezwaai. In 2016 zei ze haar baan vaarwel en startte haar eigen bedrijf I am Groots.

Het ondernemen was één groot avontuur, het succes kwam niet vanzelf. Na 2 jaar zelf proberen en ‘aanmodderen’ werkte Ciska met verschillende (business)coaches en volgde ze diverse programma’s, waardoor ze uiteindelijk ontdekte hoe ze haar grootste talenten kon verzilveren in haar bedrijf. Nu, jaren later, runt ze met veel plezier en ontspanning een heel succesvol bedrijf en werkt ze nationaal en internationaal met de leukste klanten. Ze groeide in korte tijd van schommelende omzetten van 1000 – 5000 euro per maand, naar nu meer dan 20.000,- per maand.

Ervaringen van deelnemers

Ik wilde heel graag een duidelijk en sterk verhaal naar buiten toe kunnen uitzenden en mezelf laten zien met video’s, los van wat anderen daar van denken. En JA dat is gelukt!

Mijn omzet is maand na maand verhoogd tot een nieuw record. Ik kreeg zelfs 7 nieuwe klanten in 1 week! Waar ik eerder mijn workshop niet vol kreeg, heb ik deze nu ver van tevoren al helemaal uitverkocht. En de allergrootste mindset-doorbraak voor mij is dat ik nu leer hoe ik slimmer kan werken i.p.v. hard te moeten werken voor meer klanten en die gewenste omzet.

Ik heb het traject als heel leerzaam ervaren. De opdrachten zetten je zeker aan het denken. Ook vind ik het heel persoonlijk omdat er wekelijks een coachcall was met persoonlijk contact en ruimte voor vragen.

Ik leef mijn leven nu echt meer vanuit mijn gevoel zonder me druk te maken wat anderen denken en of vinden. 

Ik ben SUPER DANKBAAR dat ik met je heb mogen werken!

Demi

Ik sta versteld van wat er bij mij gebeurd is en staat te gebeuren. Dit heb ik altijd gewild en het is zich nu aan het ontvouwen.

Het programma heb ik als heel positief ervaren en vooral jij die op een zeer sympathieke manier zaken direct kan en durft te benoemen.

Ik sta nu iedere ochtend op met het ultieme gevoel dat ik met mijn werk een daadwerkelijke bijdrage aan deze wereld lever.

Ik wil je bedanken voor je inzichten en jouw talent, waarmee je mij naar mijn idee aanvoelt op mijn zwakke punten, zodat ik daar iets aan kan doen.

Raoul

Ik vond het enorm waardevol en leerzaam.

Ik wilde graag meer doen en bereiken met mijn ondernemerschap. Na een tijdlang klussen op interimbasis te doen, gaf dit geen voldoening meer. 

Het traject heeft me laten zien wat ik te bieden heb, hoe ik dat duidelijk kan maken en hoe en waar vertel ik dat. Het is erg fijn om regelmatig te kunnen sparren en een groep mensen te hebben waar je al je twijfels aan kan vertellen. Iedere call was waardevol en ook de opdrachten vond ik erg leerzaam om te doen. Ik kreeg de bevestiging dat het goed is om mijn hart te volgen en werk te doen waar ik blij van word en energie van krijg. 

Ik werk nu niet meer op interimbasis, en ik heb de luxepositie dat ik nu uit opdrachten kan kiezen. Ik heb eerder te veel werk/klanten dan te weinig!

Maaike

De investering

 • 1 termijn
 • euro 1297,- /in 1 keer
  • levenslang toegang tot de online modules
  • wekelijkse live coaching call
  • opnames van alle coaching calls om later (nog eens) terug te kijken
  • 1 volledig verzorgde live dag
  • community van gelijkgestemden
  • direct lijntje met Ciska
  • BONUS: training ‘Programmeer jezelf voor succes’
 • 3 termijnen
 • euro 449,- /maandelijks
  • levenslang toegang tot de online modules
  • wekelijkse live coaching call
  • opnames van alle coaching calls om later (nog eens) terug te kijken
  • 1 volledig verzorgde live dag
  • community van gelijkgestemden
  • direct lijntje met Ciska
  • BONUS: training ‘Programmeer jezelf voor succes’

Wanneer je niet tevreden bent of het programma voldoet niet aan je verwachtingen, krijg je tot 14 dagen na de start van het programma je volledige investering terug. No questions asked.

We starten over

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit programma?

Het programma is geschikt voor zelfstandig ondernemers die een dienst verlenen. Het is bijvoorbeeld bij uitstek gemaakt voor coaches, trainers, therapeuten, adviseurs, tekstschrijvers, diëtisten etc.

Ik kan niet bij alle coaching calls aanwezig zijn. Is dat een probleem?

Nee, zeker niet. Er worden van alle calls opnames gemaakt en die kun je op elk gewenst moment later terugkijken. Je hoeft dus niets te missen.

Voorafgaand aan de calls kun je al jouw vragen insturen, zodat ze sowieso beantwoord worden.

Ik twijfel of dit iets voor me is. Hoe kom ik erachter of dit programma bij me past?

Als je niet zeker weet of dit programma nu iets voor je is, help ik je graag even verder. Stuur ons even een mail op hello@iamgroots.com met je telefoonnummer, en dan neemt Ciska contact met je op. Ze zal met je meedenken en je altijd eerlijk adviseren, ook als dit nu niet het beste voor je is.

Wat gebeurt er nadat ik me aanmeld?

Je ontvangt alle belangrijke informatie van ons, en op maandag 2 maart gaan we van start. Vanaf dat moment krijg je toegang tot alle online modules en in die week vindt onze eerste coaching call plaats.
Mocht je vooraf vragen hebben, schroom dan niet om ze ons te sturen op hello@iamgroots.com.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Schroom dan niet om ze ons te sturen op hello@iamgroots.com. We helpen je graag verder.