Hoogvliegers
Voor ondernemers met grote ambities

Je bent niet zomaar ondernemer. Je hebt een grootse missie. Je wilt een belangrijke of grote bijdrage leveren aan de wereld en aan anderen, en je weet dat je én Groots kunt geven maar er ook een Groots leven voor jezelf mee kunt creëren.

Jij weet dat wanneer je zelf een overvloedig leven leeft je ook maximaal en vanuit overvloed kunt geven. En dat terwijl je onderweg volop geniet van het uitvoeren van je mooie missie.

Jouw mooie bedrijf loopt al best wel lekker, maar je weet ook dat er nog veel meer in zit. Je werkt met leuke klanten en die zijn heel tevreden. Tegelijkertijd weet je ook dat je nog veel meer mensen zou willen en kunnen helpen. Of de transformaties bij jouw klanten nog veel mooier, grootser of dieper zouden kunnen.

Er zijn nog zoveel mogelijkheden en er liggen nog zoveel kansen voor je. Er zit nog zo veel meer in. Maar je weet niet altijd hoe je dat er nu uit krijgt. En wat je absoluut niet wilt is zelf de prijs moeten betalen voor je groei. Door bijvoorbeeld 80 uur per week te moeten werken of je gezondheid of gezin moeten inleveren voor je succes.

Ook merk je dat niet iedereen in jouw omgeving je (meer) begrijpt. “Het gaat toch al goed. Waarom wil je nóg meer?” Jouw drive en ambitie wordt vaak niet gedeeld, en je kent ook niet zo veel ondernemers die net zo ambitieus zijn als jij. “80.000 euro omzet per jaar is toch al super?”, zeggen ze dan. Die grote ambities en mooie dromen kunnen daardoor best wel eens eenzaam voelen.

Maar jij wilt meer en weet zeker dat er meer inzit. Je wilt doorgroeien naar 10.000,- euro omzet of meer per maand, zonder dat je daarvoor harder of meer moet werken. Je wilt leren hoe je dat strategisch en praktische voor elkaar krijgt, op een slimme en fijne manier die past bij jou, jouw situatie, jouw bedrijf en jouw dromen.

Gaat dit precies over jou?

Dan is het exclusieve Hoogvliegers programma iets voor jou.

Deelname is alleen op basis van uitnodiging of gesprek. Wanneer je voelt dat dit iets voor jou kan zijn, vul dan onderaan deze pagina het formulier in. Dan neem ik contact met je op.

YOU MUST EXPECT GREAT THINGS OF YOURSELF BEFORE YOU CAN DO THEM.

– Michael Jordan

Waar gaat het Hoogvliegers programma over?

Dit programma is niet voor de hobby-ondernemer, maar voor de ‘means serious business’ ondernemer met grote dromen en ambities. Het is voor ondernemers die met hart en ziel werken, maar ook op zoek zijn naar bewezen (groei)strategieën en praktische tools om hun business en leven naar het volgende level te brengen.

Het programma is erop gericht om jou als ondernemer volledig vanuit je grootste potentie te laten ondernemen en te kunnen groeien, zonder dat jij daar zelf de prijs voor betaalt. Het programma is een combinatie van vanuit hoofd en vanuit hart ondernemen. Actie en intuïtie. Energie en strategie.

Het programma gaat o.a. over:

 • het maximaliseren van jouw impact op je klanten/de markt/de wereld
 • het ontwikkelen en uitvoeren van jouw groeistrategie naar die 10.000,- omzet per maand of meer
 • opschalen van je business en hoe dat voor jouw business, structuur en verdienmodel het beste werkt
 • loslaten en uitbesteden
 • werken met een team of freelancers
 • structuur, focus en planning, zodat je blijft groeien maar niet ten koste van jezelf
 • je grenzen goed blijven bewaken
 • je mindset ontwikkelen naar die ‘million dollar entrepreneur’

Wat houdt Hoogvliegers praktisch in?

In het Hoogvliegers programma krijg je 6 maanden lang intensieve coaching en begeleiding van Ciska en support en ondersteuning van de groep.

> Het programma start met een 1-op-1 kick off van 2 uur. Tijdens de kick off nemen we je huidige situatie onder de loep, gaan we doelen stellen, maken we een plan om je doelen te realiseren en kijken we waar eventuele blokkades zitten waar we aan mogen werken.

> Daarna is er om de week een 1-op-1 coaching call van 45 minuten. Hierin kunnen we samen vinger aan de pols houden wat betreft je plannen en doelen, maar ook samen kijken naar waar je tegenaan loopt, welke vragen je hebt of waar je tegen bepaalde hobbels of blokkades aanloopt en hoe je deze kunt overwinnen of ombuigen. Ook kan ik je praktisch helpen bij uitvoering van bepaalde dingen.

> Je krijgt toegang tot de online Academy, waarin je alle theorie en concepten vindt die je nodig hebt om succesvol te ondernemen. Dit kun je zien als een grote bibliotheek waar je toegang tot houdt, waar je altijd de informatie kunt opzoeken die je op dat moment nodig hebt.

> Je mag me ten alle tijden mailen met je vragen, teksten, plannen voor mijn persoonlijke feedback.

> Je krijgt toegang tot een exclusieve en warme community met de andere deelnemers, waarin je wekelijks in contact bent met elkaar. De lijntjes met gelijkgestemde ondernemers is GOUD waard. Je kunt leren van elkaars ervaringen, elkaar en Ciska vragen stellen en elkaar supporten. Keer op keer bewijst de enorme kracht van de groep zich en is van onschatbare waarde.

> Er zijn 2 transformerende live dagen op locatie. Tijdens deze dagen gaan we nog dieper in op jouw groei als mens en ondernemer, maar ook praktisch en strategisch met elkaar aan het werk. Je profiteert op deze dagen nog eens extra van de kracht van de groep gelijkgestemde ondernemers en bouwt banden op voor de rest van je leven.

Investering

De investering is 5997,- euro excl. btw. Dit kan ook worden voldaan in 3 of 6 termijnen.

MAKE YOUR LIFE A MASTERPIECE. IMAGINE NO LIMITATIONS ON WHAT YOU CAN BE, DO OR HAVE.

– Brian Tracy

Vraag bij interesse nu een gesprek aan met Ciska.

Voor wie is Hoogvliegers?

 • ondernemers met een dienst die werken met (coaching)programma’s, trajecten, (online) trainingen, workshops of events
 • ondernemers die ambitieus zijn en met hun mooie werk een positieve bijdrage willen leveren aan de wereld
 • ondernemers die snel willen groeien en willen leren groter te denken en te handelen
 • ondernemers die vooral ‘slimmer’ willen leren werken en niet harder
 • ondernemers met een growth mindset die vooral de kansen en mogelijkheden zien om verder te groeien, maar wat hulp zoeken bij HOE dan
 • je hebt al een omzet van 4000,- euro per maand of meer, en je wilt doorgroeien naar 10.000,- euro omzet of meer per maand.
 • je wilt groeien, maar ook je vrijheid behouden. Financiële vrijheid is wat je graag wilt, maar mentale vrijheid vind je net zo belangrijk.
 • je hebt een bepaalde mate van zelfleiderschap. Je zoekt niet iemand om je aan te slingeren, maar vooral iemand die je kan uitdagen, een sparringpartner en je door bepaalde blokkades of hobbels kan begeleiden

Ervaringen van klanten

De procesmatige aanpak vond ik erg prettig, omdat ik zelf ook zo werk en dan weet ik dat er ook nog wel eens verrassende uitkomsten uit een proces naar voren kunnen komen.
Ik had het traject voor geen goud willen missen. Los van de inhoud, vind ik je een heel fijn mens om mee samen te werken. Ondanks de intensieve sessies, kreeg ik er meer energie van dan dat de dag me kostte. Het traject heeft me veel inzichten opgeleverd over wie ik ben en hoe ik in mijn leven sta. Dit gun ik iedereen.

Wat heeft het traject me niet opgeleverd, zou ik bijna willen zeggen. Het traject heeft me veel meer opgeleverd dan op voorhand bedacht. Fijn dat je zo flexibel was om ook aandacht te schenken aan mijn zichtbaarheid middels een website. Hierdoor ben ik ook meer te weten gekomen over mijzelf en wat ik te bieden heb voor mijn klanten. Daarnaast heeft dit geresulteerd in een lay-out en kleurstelling van een website die bij me past. Last but not least: de fotoshoot. Het werkte voor mij goed dat je er bij aanwezig was. Jouw kritische oog heeft bijgedragen aan de kwaliteit van de foto’s.

Louis Jurjus

My biggest challenge before we started working together was clarity of purpose and clarity of focus. Your questions and our discussions helped me very clearly picture what I wanted to do and build, and put those steps into motion.

With clarity of purpose and extreme focus, I’ve been able to build a business with six team members, and we’ll turn over almost $300k in our first year of operations! I can do amazing things with passion and focus, clearly!

If I haven’t been working with Ciska I would probably be doing a bunch of different things and it would have taken me ages to recognize and understand what I wanted to build and do it.

The cadence of our conversations, how we held them (online) and the content were all amazing, really impactful and personalized, catered 100% to me, where I am in my business and what I want to get out of my business.

Thank you so much for everything, Ciska! Your support, insights and our sessions together have helped me build my business.

Khaleelah Jones

Ben je coach, therapeut of adviseur en denk je dat het Hoogvliegers programma mogelijk iets voor je is? Laat hieronder even je gegevens onder wanneer je hier met mij over wilt sparren, en ik neem binnen 24 uur persoonlijk contact met je op.