1-op-1 traject
Het bedrijf en leven creëeren dat jij voor ogen
had toen je begon. Op jouw manier, onder jouw
voorwaarden, zonder harder te hoeven werken.
Loopt jouw bedrijf nog niet zoals je wilt? Ben je nog hard of veel aan het werk om de juiste klanten aan te trekken en de omzetten te behalen die je nodig hebt? En zou je heel graag anders willen, met veel meer gemak, ontspanning en plezier ondernemen en leven, maar heb je geen idee hoe dat zou kunnen?
Een bedrijf starten doe je vaak met veel passie en enthousiasme, en vaak ook de wens om een vrij en gelukkig leven te leiden. Maar in de praktijk blijkt dat je helemaal niet meer vrijheid ervaart, maar dat je vooral bezig bent alles draaiende te houden. En zo zou het niet moeten en hoeven zijn.
Creëer het bedrijf en het leven dat jij wilt. Op jouw voorwaarden, met gebruik van jouw talenten.

Je hoeft niet hard(er) te werken om jouw grootste dromen te laten uitkomen. Jouw droombedrijf, jouw droomleven, waarin je vrij bent om te doen wat je wilt en waar je goed in bent. Werken met de mensen met wie je wilt werken. En de leukste klanten aantrekken. Zonder te hoeven leuren en sleuren.

Het kan. Door te werken aan je energie en zichtbaar te zijn. Met andere woorden; je goed voelen, energiek, de juiste helpende mindset en je durven uit te spreken voor wie je bent en waar je in gelooft. Onze succesformule = energie + zichtbaarheid = jouw mooiste leven.

Het halfjaartraject

Het halfjaar traject is een 1-op-1 programma, waarin je 6 maanden persoonlijk door Ciska wordt begeleidt. Het traject helpt je om haarscherp te krijgen wat je wilt, in je leven en in je bedrijf, en hoe je dit vervolgens kunt bereiken en laten ontstaan. Niet forceren, maar laten groeien vanuit vertrouwen, ontspanning en focus.

Je gaat leren hoe je door middel van je energie alles kunt manifesteren in je leven en welke mindset je nodig hebt om succesvol te zijn in wat jij wilt. Je gaat ontdekken dat keihard werken NIET de key is voor succes, maar het gaat om je energie en zichtbaarheid.
Je gaat onder begeleiding een strategie ontwikkelen om jezelf meer zichtbaar te maken onder jouw ideale doelgroep en hoe je hen kunt aanspreken vanuit wie jij bent. Authentiek, echt, eerlijk.

Vraag bij interesse nu een gesprek aan met Ciska.

Wat klanten zeggen

“De procesmatige aanpak vond ik erg prettig, omdat ik zelf ook zo werk en dan weet ik dat er ook nog wel eens verrassende uitkomsten uit een proces naar voren kunnen komen.
Ik had het traject voor geen goud willen missen. Los van de inhoud, vind ik je een heel fijn mens om mee samen te werken. Ondanks de intensieve sessies, kreeg ik er meer energie van dan dat de dag me kostte. Het traject heeft me veel inzichten opgeleverd over wie ik ben en hoe ik in mijn leven sta. Dit gun ik iedereen.”

“Wat heeft het traject me niet opgeleverd, zou ik bijna willen zeggen. Het traject heeft me veel meer opgeleverd dan op voorhand bedacht. Fijn dat je zo flexibel was om ook aandacht te schenken aan mijn zichtbaarheid middels een website. Hierdoor ben ik ook meer te weten gekomen over mijzelf en wat ik te bieden heb voor mijn klanten. Daarnaast heeft dit geresulteerd in een lay-out en kleurstelling van een website die bij me past.
Last but not least: de fotoshoot. Het werkte voor mij goed dat je er bij aanwezig was. Jouw kritische oog heeft bijgedragen aan de kwaliteit van de foto’s.”

Wat klanten ook hebben bereikt door het volgen van het traject:

– helderheid in welke richting ze op willen met hun bedrijf
– concretiseren en aanscherpen van hun aanbod
– binnen een half jaar nominaties voor meerdere awards binnen hun niche (dus veel zichtbaarheid en erkenning!)
– van werken als interimmer naar volledig zelfstandig programma’s aanbieden
– een supersterke uitstraling als de succesvolle persoon die ze wil zijn
– omzetverdubbeling

Hoe ziet het traject eruit?

 • elke twee weken een live coaching call met Ciska gedurende 6 maanden
 • online content en lesmateriaal dat je op je eigen tijd kunt volgen, over o.a.
  • het creëeren van een succesmindset
  • het creëeren van een helpende money mindset
  • leren manifesteren
  • businessmodellen en aanbod
  • hoe kun je zichtbaar worden, zodat je de juiste doelgroep aanspreekt en jezelf bent

Het halfjaar traject een bewezen programma dat voor het grootste gedeelte een op maat gemaakt programma is. Het traject is dus altijd aangepast op jouw proces en jouw behoeften, en zorgt ervoor dat jij maximale waarde uit het traject haalt en jouw doelen en dromen kunt verwezenlijken.

Vraag bij interesse nu een gesprek aan met Ciska.