Samen groeien
In het groepsprogramma “Groots gaan” ga je in 6 maanden
zorgen voor een continue klantenstroom en grip op je bedrijf.
Vanuit helderheid, focus, energie en strategie.
Loopt jouw bedrijf nog niet zoals je wilt? Sta je vaak in de ‘hoop-stand’; hopende op nieuwe klanten? Heb je geen invloed op de komst van nieuwe klanten? Kost je het nog ontzettend veel moeite om nieuwe klanten aan te trekken? Groeit je omzet niet zoals je wilt?

Grote kans dat het je ontbreekt aan helderheid, zichtbaar zijn met de juiste boodschap en een strategie die zorgt voor nieuwe leads. Door het volgen van 4 eenvoudige stappen en deze implementeren in je bedrijf kun je grip krijgen op je klantenstroom. En daarmee op je omzet, tijd en vrijheid.

Vanuit KRISTALHELDER weten wat je doet, voor wie en waarom kun je de juiste keuzes maken en stappen zetten.

Je hoeft niet hard(er) te werken om jouw grootste dromen te laten uitkomen. Jouw droombedrijf, jouw droomleven, waarin je vrij bent om te doen wat je wilt en waar je goed in bent. Werken met de mensen met wie je wilt werken. En de leukste klanten aantrekken. Zonder te hoeven leuren en sleuren.

Het kan. En het is niet per se moeilijk. Door de juiste stappen te zetten vanuit heel helder weten wat je komt brengen en in welke behoefte je voorziet. Hoe duidelijker en concreter, hoe beter.

Hoe duidelijker jij bent, hoe beter de juiste klanten jou kunnen vinden en voor jou kunnen kiezen.

Groots gaan groepsprogramma

Het Groots gaan programma is voor een kleine groep ondernemers die meer willen. Meer willen dan dat ze nu bereiken. Meer klanten, meer omzet, meer ontspanning en meer controle op de uitkomst.

In 6 maanden ga je de juiste stappen zetten en passende strategieën implementeren, zodat je bedrijf voor je gaat werken. Je krijgt begeleiding van Ciska in het bepalen van de juiste stappen en strategieën en samen creëer je die KRISTALHELDERHEID die je nodig hebt om door te groeien.

Vraag bij interesse nu een gesprek aan met Ciska.

Wat klanten hebben bereikt:

– helderheid in welke richting ze op willen met hun bedrijf
– concretiseren en aanscherpen van hun aanbod
– verhoging van hun prijzen
– meer klanten
– 100% of meer stijging in omzet
– meer winst
– meer vrije tijd, ontspanning en plezier in het ondernemen
– binnen een half jaar nominaties voor meerdere awards binnen hun niche (dus veel zichtbaarheid en erkenning!)
– van werken als interimmer naar volledig zelfstandig programma’s aanbieden

Hoe ziet het traject eruit?

 • elke twee weken een live online coaching call met Ciska en de andere deelnemers
 • online content en lesmateriaal dat je op je eigen tijd kunt volgen, over o.a.
  • het creëeren van een succesmindset
  • het creëeren van een helpende money mindset
  • KRISTALHELDERHEID creëeren
  • marketing en sales
  • de juiste strategieën kiezen
  • businessmodellen en aanbod
  • hoe kun je zichtbaar worden, zodat je de juiste doelgroep aanspreekt en jezelf bent

Het eerstvolgende programma start in het voorjaar van 2020. Vraag nu hieronder een vrijblijvend gesprek aan om te kijken of dit iets voor je is.

Ervaringen van deelnemers

Ik wilde heel graag een duidelijk en sterk verhaal naar buiten toe kunnen uitzenden en mezelf laten zien met video’s, los van wat anderen daar van denken. En JA dat is gelukt.

Ik heb het traject als heel leerzaam ervaren. De opdrachten zetten je zeker aan het denken. Ook vind ik het heel persoonlijk omdat er 2-wekelijks een coachcall was met persoonlijk contact en ruimte voor vragen.

En als allergrootste mindset-doorbraak voor mij is dat ik nu leer hoe ik slimmer kan werken i.p.v. hard te moeten werken voor meer klanten en die gewenste omzet. Ik kreeg zelfs 7 nieuwe klanten in 1 week!

Ik leef mijn leven nu echt meer vanuit mijn gevoel zonder me druk te maken wat anderen denken en of vinden. 

Ik ben SUPER DANKBAAR dat ik met je heb mogen werken!

Demi

Ik sta versteld van wat er bij mij gebeurd is en staat te gebeuren. Dit heb ik altijd gewild en het is zich nu aan het ontvouwen.

Het programma heb ik als heel positief ervaren en vooral jij die op een zeer sympathieke manier zaken direct kan en durft te benoemen.

Ik sta nu iedere ochtend op met het ultieme gevoel dat ik met mijn werk een daadwerkelijke bijdrage aan deze wereld lever.

Ik wil je bedanken voor je inzichten en jouw talent, waarmee je mij naar mijn idee aanvoelt op mijn zwakke punten, zodat ik daar iets aan kan doen.

Raoul

Ik vond het enorm waardevol en leerzaam.

Ik wilde graag meer doen en bereiken met mijn ondernemerschap. Na een tijdlang klussen op interimbasis te doen, gaf dit geen voldoening meer. 

Het traject heeft me laten zien wat ik te bieden heb, is dat duidelijk en hoe en waar vertel ik dat. Het is erg fijn om regelmatig te kunnen sparren en een groep mensen te hebben waar je al je twijfels aan kan vertellen. Iedere call was waardevol en ook de opdrachten vond ik erg leerzaam om te doen. Ik kreeg de bevestiging dat het goed is om mijn hart te volgen en werk te doen waar ik blij van word en energie van krijg. 

Ik vind het geweldig vind hoe beschouwend je kan zijn en je bij iedere twijfel of onzekerheid een soort oplossing biedt of andere kijk op de zaken, waardoor ik vaak dacht ‘O ja, dat is ook zo’. Ik kijk erg uit naar het volgende traject!! 

Maaike

Investering

De investering voor het 6-maanden Groots gaan groepsprogramma is eenmalig 1997,- exclusief BTW.
Betaling in 6 maandelijkse termijnen is ook mogelijk. Je investeert dan maandelijks 379,- exclusief BTW in jouw groei.

Weet je nu al dat je erbij wilt zijn? Je kunt je HIER direct aanmelden.

Vraag bij interesse nu een gesprek aan met Ciska.