November FOCUS maand

Groeien door rust en focus

Focus op de juiste dingen doen

Voel je je weleens ‘all over the place’? Je bent met allemaal dingen tegelijk bezig, en daardoor doe je misschien niet 1 ding heel goed. Je to do lijst groeit alleen maar, en je rent vaak achter de feiten aan.

Trust me, I’ve been there too. Tot ik de ware betekenis van focus ontdekte en leerde door o.a. coaching en op m’n bek gaan welke dingen écht zoden aan de dijk zetten en welke dingen niet. Kortom: ik leerde hoe ik zelf weer helemaal in de regie van mijn bedrijf kwam en wat belangrijk is en het verschil maakt. En dus ook wat allemaal niet.

Deze maand, november, is het FOCUSMAAND bij I am Groots, omdat we zoveel ondernemers zien ‘rennen, hollen, vliegen’ en nog steeds geen controle hebben op hun eigen bedrijf en omzet. We maken ons druk om alles, en weten nog steeds niet of er volgende maand wel weer genoeg geld in het laatje komt. En dat hoeft niet de bedoeling van ondernemen te zijn. Het kan anders.

HELP WANTED?

Gedurende de hele maand november geven we live online masterclasses rondom het thema focus met als kers op de taart de live-dag op donderdag 28 november. Hieronder zie je de verschillende onderwerpen en kun je je gratis aanmelden voor 1, meerdere of alle online classes.

Focus guaranteed;)

Masterclass 5 november 10.00 uur

FOCUS – meer klanten krijgen

Vraag hier de opname op.

Masterclass 12 november 10.00 uur

FOCUS – de juiste marketing

Schrijf je nu hier gratis in.

Masterclass 19 november 10.00 uur

FOCUS – geld (verdienen)

Schrijf je nu hier gratis in.

Masterclass 26 november 10.00 uur

FOCUS – de juiste energie

Schrijf je nu hier gratis in.