KNALLEND 2022 AFSLUITEN

In 1 dag weer focus en een duidelijk actieplan naar
meer groei, rust en plezier

Voor je het weet sta je alweer met de oliebollen in de hand, bij de kerstboom, het nieuwe jaar in te luiden. De tijd vliegt, en voor je het weet zijn we al in het laatste kwartaal van 2022. September t/m december zijn voor de meeste bedrijven omzettechnisch de belangrijkste maanden van het jaar. Ben jij er al klaar voor?

Misschien merk je dat je een ambitieuze doelen had gesteld voor dit jaar, maar er in de praktijk nog niet zoveel van is gekomen. Of valt het resultaat tot nu toe nog tegen.

Of misschien ben je eigenlijk jezelf ergens in aan het saboteren. Had je allemaal grootse plannen, maar heb je die toch niet uitgevoerd. Of was je teveel afgeleid door allemaal andere (minder) belangrijke dingen.

Of misschien heb je gewoon behoefte aan alles weer even scherp en helder krijgen, en een retegoed en aangescherpt plan voor de laatste maanden van het jaar – in 90% van de bedrijven het belangrijkste deel van het jaar. Omdat je graag wilt doorgroeien en doorpakken op wat je nu al doet. Maar dan gewoon net even wat slimmer, scherper, simpeler en Grootser.

Dan is de Focus & Strategiedag echt perfect voor jou.

Success starts with a decision.
Followed by a plan.

September t/m december zijn in 90% van de bedrijven omzettechnisch de belangrijkste maanden. Iedereen is dan weer fris van de vakanties met nieuuwe intenties, plannen en verlangens. De feestdagen, en dit jaar wellicht ook weer de consequenties van weer meer thuiswerken.

 

Kortom; een belangrijke periode die je goed voorbereid en doordacht wilt ingaan, zodat je er alles uit haalt wat er in zit.

In 1 dag gaan we samen aan de slag om;

  • jouw doelen weer scherp te krijgen (kloppen ze nog, zijn ze haalbaar, dagen ze voldoende uit)
  • je strategie aan te scherpen of te bepalen om zo goed, makkelijk en leuk mogelijk je doelen te behalen
  • je klantreis (dus hoe je je klanten bereikt, warm maakt en vervolgens laat kopen) kunt verbeteren, zodat je makkelijker en meer kunt verkopen aan de leukste mensen
  • en al jouw andere obstakels te tackelen zodat je mega goede laatste maanden hebt van 2022

SUCCESS IS A CONSEQUENCE.
NOT A COINCIDENCE.

PRAKTISCH

 

De live dag vindt plaats op donderdag 1 september van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Locatie; het magisch prachtige Relais & Chateaux WSHS te Gouda

Tijdens de live dag wordt je geheel verzorgd én uitgedaagd, kom je in contact met andere ondernemers en ga je voldaan en helder weer naar huis.

 

Investering

Het special bird tarief dat nu nog geldt is 397,- euro excl. btw, in plaats van het reguliere tarief van 497,- euro excl. btw.

Dit is inclusief alle hapjes, drankjes, lunch en materialen.

Je ontvangt na het boeken van je ticket een factuur voor je administratie. De investering is 100% zakelijk aftrekbaar.

Boek hier je ticket:

Even sparren?

Denk je dat de Strategiedag mogelijk iets voor je is, maar twijfel je ergens over of wil je hier met mij over sparren? Laat dan hieronder je gegevens achter, en ik neem binnen 24 uur contact met je op.