Grow your business
Op donderdag 28 november vindt een live-dag plaats, waarin
we met elkaar een heel helder en concreet plan gaan maken om
jouw bedrijf de komende maanden flink te laten groeien.
Heb je altijd een eindeloze to do list die alleen maar lijkt te groeien? Ben je druk, druk, druk, maar zie je dat nog niet terug in je resultaten? Heb je het gevoel dat je met zoveel dingen tegelijk bezig bent, en voelt dat soms overweldigend?
Een nieuwe klant, komt die ‘uit de lucht vallen’? Is dat toeval of weet je precies wat je moet doen om weer nieuwe klanten aan te trekken? Heb je de juiste focus die zorgt voor een mooie stroom aan klanten, iedere maand weer?

Laat jouw succes niet langer aan het toeval over

Als jij klaar bent om de regie van jouw bedrijf en resultaat weer compleet in eigen handen te nemen, en jouw succes niet meer aan ‘het toeval’ wil overlaten, is deze live-dag echt iets perfect voor jou.

Samen met Ciska en de andere deelnemers ga je in 1 dag een heel duidelijk plan creëeren hoe jij jouw bedrijf op volle toeren kunt laten draaien en de juiste klanten kunt aantrekken. We starten met heel duidelijk maken en onderzoeken wie je klant precies is en wat zijn/haar problemen zijn waar jij de oplossing voor hebt. We gaan hier nog veel dieper op in dan dat je ooit gedaan hebt, zodat je het superscherp hebt, en daarmee jouw kernboodschap ontzettend helder hebt. Vervolgens werken we aan de plan hoe jij met behulp van de juiste energie en werkende strategieën je deze klanten vervolgens ook tot jouw klant kunt maken.

Minder onzekerheid, meer controle, minder to-do’s, meer klanten

Na afloop van de dag heb je:

  • een simpel, effectief en helder plan hoe jij de komende maanden je bedrijf kunt laten groeien en je nieuwe klanten kunt aantrekken
  • heel scherp met welke boodschap je de aandacht van jouw klant krijgt
  • FOCUS! Je weet welke dingen je moet doen, en ook welke niet
  • rust en overzicht
  • een boost in je energie
  • een groter netwerk met wie weet zelfs potentiële klanten

Let op: bijwerkingen van deze training kunnen zorgen voor een grote stijging in omzet.

Praktische details:

Datum: donderdag 28 november
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: omgeving Amsterdam
Inclusief lunch, hapjes, drankjes, materialen

Maak je keuze: