Diensten

Hoe ik je kan helpen

3- en 6-maanden traject

Een 3- of 6-maandentraject is voor ambitieuze en succesvolle ondernemers en managers met grote verantwoordelijkheden die zichtbaar zijn of meer zichtbaar willen zijn. Het is een traject voor vrouwen die in the spotlight staan; bij hun (potentiële) klanten, investeerders, pitchpodia, voor hun team, in de media of letterlijk op het podium als expert/spreker.

In een traject werken we samen aan het vertalen van jouw persoonlijkheid, bedrijf, visie en ambities naar een krachtige uitstraling. Naar een kledingstijl die spreekt, die iets zegt over jou en jouw visie. Die bijdraagt aan het overbrengen van jouw boodschap en helpt nog meer impact te maken.

Uit onderzoek blijkt dat we gemiddeld maar liefst 2700 euro aan ongedragen kleding in onze kast hebben hangen. Gemiddeld is dit maar liefst 60% van je garderobe. Dat zorgt voor chaos, rommel en vaak stress. In de trajecten leer je niet alleen hoe jij jouw uitstraling kunt bepalen, maar ook hoe je jouw beste kleuren, pasvormen en texturen kunt kiezen. Je leert hoe je jouw garderobe overzichtelijk en efficiënt kunt opbouwen, zodat je 100% van je garderobe benut en geen overbodige uitgaven meer doet.

Wil je meer weten over deze trajecten? Ga dan met me in gesprek. Boek HIER meteen een afspraak.

VIP-dag in kleine groep

Is een 3- of 6-maanden traject (nog) niet voor jou, maar voel je wel aan alles dat je veel meer wilt halen uit je uitstraling? Heb je een eigen bedrijf of ben jij de carrièreladder aan het beklimmen bij een mooi bedrijf, en wil jij je uitstraling gebruiken om meer impact te maken, sneller te groeien en zichtbaarder worden?

Tijdens een VIP-dag werken we met een kleine groep van maximaal 5 vrouwen en brengen we in kaart waar jij voor staat, waar jouw grootste kracht ligt en hoe je dit kunt vertalen in je uiterlijk. We bepalen de kernboodschap die jij wilt uitdragen en vertalen dit in een kledingstijl die voor jou spreekt. Je krijgt tips & tricks over je stijl creëeren, combinaties maken, kleur, modellen en op de juiste manier kleding shoppen.

Bekijk hier alle info en bemachtig jouw plek.