Adviesgesprek

Positioneer jezelf als dé expert

“Ik doe maar wat als het op kleding aankomt.”

Je hebt grote ambities en uitdagende doelen. Met je eigen bedrijf of in de functie die je als manager, partner of director vervult. Je weet precies waar je naartoe wilt, je wilt impact maken, en je hebt haarscherpe plannen hoe je daar gaat komen. Maar als het aankomt op je positionering en je uitstraling doe je eigenlijk maar wat. En dat is zo zonde, als je weet dat:

Uit onderzoek blijkt dat 55% van de indruk die je maakt, wordt gebaseerd op je uiterlijk. En maar 7% door wat je zegt.

Hoe jij jezelf neerzet is dus ontzettend belangrijk in het behalen van succes. Met het slim inzetten van je uitstraling kun je meer groei, impact en resultaat behalen met precies dezelfde hoeveelheid aan tijd en energie. Positioneer jezelf als de expert en professional die je bent, jij bent je eigen uithangbord. Of je nu als ondernemer werkt of een bedrijf of team leidt. Je kleding is niet alleen iets functioneels, het is een instrument in je bedrijf of in je werk.

Bovendien heeft je kleding ook heel veel invloed op hoe jij je voelt. Als je er goed uitziet, voel je je krachtiger, meer zelfverzekerd en krijg je veel meer voor elkaar.

``Als ik me goed voel en weet dat ik er goed uit zie, ben ik die dag veel productiever, positiever en dwing ik makkelijker dingen af.``

Wat krijg je in een adviesgesprek?

Een adviesgesprek gaat over hoe jij jezelf, je doelen en ambities als uitgangspunt kunt nemen in jouw positionering en jouw eigen stijl. We kijken waar jouw grootste vragen liggen als het aankomt op jouw branding, zichtbaarheid en je kleding, en je krijgt advies hoe je hier stappen in kunt zetten.

Je krijgt:

– advies en tips over hoe jij jezelf kunt positioneren en waar je over moet nadenken
– advies en ideeën hoe en waar je jezelf zichtbaar(der) kunt maken
– ideeën en tips hoe je jezelf op je mooist kunt kleden én op een manier die perfect past bij jouw krachtige en heldere positionering als expert en professional
– al jouw vragen beantwoord

Vraag hieronder een adviesgesprek ter waarde van 297,- aan die ik nu tijdelijk gratis aanbied.

Voor wie is een adviesgesprek?

Een adviesgesprek is iets voor jou als je:

– meer impact en resultaat wilt bereiken in je werk of met je onderneming
– niet duidelijk hebt hoe jij je moet positioneren, zowel in communicatie, marketing, branding als in jouw eigen uitstraling
– je voor je gevoel “maar wat doet” als het aankomt op kleding
– je vaak geen idee hebt wat je nu weer aan moet
– niet weet wat je nu echt goed staat en wat bij je past
– niet meer wilt twijfelen aan hoe je eruit ziet en hoe je overkomt op anderen
– je wilt focussen op die dingen waar je goed in bent, en geen tijd en geld meer wilt verspillen aan (kleding)stress en miskopen

Een adviesgesprek is niet voor jou als je:

– je niet als leidend in jouw branche wilt worden gezien
– niet het (zelf)vertrouwen hebt dat je een investering makkelijk kunt terug verdienen
– ervan overtuigd bent dat kleding in jouw werk niet van belang is en dit niet speelt bij de indruk die jij achterlaat
– al goed weet welke kledingstijl jouw doelen en ambities laat zien
– tevreden bent met het aantal uren en de energie die je in het behalen van je doelen stopt
– impact maken met je werk of je bedrijf niet belangrijk vindt

``Ik wil dat mijn kleding mijn persoonlijkheid laat zien in combinatie met waar mijn bedrijf voor staat. Zodat het meteen duidelijk is wat je krijgt en mijn uitstraling ondersteunt wat ik zeg en wat ik doe.``

Reacties van klanten

"Al heel lang liep ik rond met een onrust als het ging over kleding. Paste wat ik kocht wel bij wat ik wil uitstralen? In een moeilijke periode nam ik contact op met Ciska. Ik wist meteen dat ik heel graag wilde dat zij mij hierbij zou helpen. Ze wist precies wat ik voelde en kon zelfs beter beschrijven wat ik nodig had dan ik. Het winkelen was zo ontzettend fijn en ik ben met veel kleding naar huis gegaan die ik nu nog nog steeds veel draag. Ik ben er nog steeds heel blij mee. Ik zou Ciska aan iedereen aanraden."

Alice Zelfstandig fotograaf

"Elke ochtend stond ik weer voor mijn kledingkast en wist ik weer niet wat ik aan moest. Samen met Ciska heb ik bepaald wat ik wil laten zien en waar ik voor sta in mijn werk. Op basis hiervan hebben we mijn stijl bepaald, mijn kledingkast opgeruimd en wat nieuwe items gekocht. Ik merk dat ik veel duidelijker en steviger overkom in mijn werk."

Annette HR Manager

"Ik houd zelf helemaal niet van winkelen. Eens in de zoveel tijd een dag met Ciska is echt een uitkomst voor mij. Zo hoef ik nooit meer zelf de stad in en eindeloos zoeken naar iets wat ik nodig heb en niet wetende wat dat precies is."

Daisy Founder

"Ik wilde graag een meer volwassen stijl, zonder mijn eigen speelse karakter te verstoppen. Dat is super goed gelukt! Ik kreeg de week nadat ik met Ciska had gewerkt zoveel complimenten!"

Irene General Manager

Plan hieronder direct een 1-op-1 adviesgesprek in.