De Boswandeling - Groots
 

De Boswandeling

Heldere inzichten door beweging

Wil jij ook meer tijd voor jezelf vrijmaken en investeren in jouw welzijn? Het hele jaar door? Soms is het dan nodig om je aandacht bewust te brengen naar dat wat echt belangrijk is voor jou. Coaching kan hierbij helpen. Als je dit nog een (te) grote stap vindt, heeft I am Groots een heel goede oplossing voor jou! We verenigen het prettige met het nuttige tijdens De Boswandeling. Een heerlijke wandeling in de natuur onder begeleiding van professionele coaches. Zo genieten we én van de frisse buitenlucht én hebben we onderweg inspirerende gesprekken die je weer tot nieuwe inzichten en ideeën brengen.
Waarom een wandeling én coaching tegelijk?
Allereerst is het fijn om meer tijd buiten te zijn. Buiten zijn is een hele goede manier om te ontspannen. Daarbij kom je ook in beweging tijdens een flinke boswandeling. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal kom je los. Het schijnt zo te zijn dat je door wandelen je creatieve vermogen een boost geeft. Hiermee krijg je meer ruimte voor nieuwe inzichten en creatieve oplossingen. Bovendien is wandelen goed voor onze positiviteit en energielevels.

“Hoe beter we luisteren naar ons lichaam, hoe vaker we wandelen en hoe vaker we wandelen, hoe beter we naar onze geest kunne
n luisteren.”


Voor wie?

De Boswandeling is helemaal iets voor jou als jij graag meer tijd buiten wilt zijn. Je houdt van een goed gesprek, of je hebt op dit moment een bepaalde vraag of vraagstuk waar je graag met iemand over wilt sparren. Deze wandeling is ook iets voor jou als je wilt verkennen of coaching iets voor je is. Tot slot heb je zin in nieuwe inspiratie en een flinke dosis creativiteit.

VOORLOPIG WORDEN ER GEEN NIEUWE BOSWANDELINGEN AANGEBODEN. ALLEEN OP AANVRAAG – stuur je aanvraag naar hello@iamgroots.com .