Stijladvies - Groots
 

Stijladvies

Ontdek de kledingstijl die jou past

Laat zien wie je bent

Niet alleen wat je doet, maar ook hoe je je kleedt, beïnvloedt hoe jij je voelt. Beïnvloedt hoe goed je in je vel zit. Maar met je kledingstijl laat je ook aan de buitenwereld zien wie jij bent en waar jij voor staat. Het bepaalt voor een groot deel welke eerste indruk anderen van jou krijgen. Daarom is het zo belangrijk om ook met je kleding jouw unieke persoonlijkheid te laten zien.

Weet jij niet zo goed welke kledingstijl nou echt bij jou past? Vind jij het moeilijk om de juiste items te kiezen die én jouw persoonlijkheid weerspiegelen én jouw mooiste punten accentueren? Don’t worry, we got you covered!

I am Groots werkt met verschillende vormen van stijladvies. Zo kunnen we samen bepalen welke vorm, op welk moment en eventueel in welke combinatie het beste voor jou werkt.

Kledingkast opruimen

Heb jij ook vaak het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken? Je niets leuks meer hebt? Of dat er zoveel in je kledingkast hangt dat je geen overzicht meer hebt? Samen gaan we jouw kledingkast opruimen en maken we nieuwe, frisse combinaties.

Stijladvies

Het kan zo zijn dat je geen idee hebt wat het beste bij jou past. In een stijladvies kijken we naar jouw lichaamsvormen, de kleuren die jou het beste staan en welke stijl jouw unieke karakter weerspiegelt. Hiermee heb je een goede basis waarmee je aan de slag kunt.

Samen shoppen

Houd jij niet zo van winkelen? Of lukt het je niet om in een overvolle winkel iets te vinden dat bij jou past en kom je vaak thuis met miskopen? Nu niet meer! Samen gaan we shoppen en kiezen we voor wat echt bij jou past en waarin je gaat stralen.

Vraag nu een kennismaking aan.

1

Gratis kennismakingsgesprek

Vraag een intake gesprek aan via het aanvraagformulier. Voorafgaand aan de intake ontvang je een korte vragenlijst, zodat we al een eerste indruk van jou en je wensen krijgen. Het intake gesprek hebben wij bij voorkeur persoonlijk of via Skype, maar telefonisch is ook mogelijk. We bespreken tijdens een gesprek van 20 à 30 minuten wat jij graag wilt, en welke diensten daar het beste bij passen.

2

Let's work!

In onze intake hebben we bepaald welke diensten het beste bij jouw wensen passen en eventueel ook in welke volgorde. Nu is het tijd om samen een de slag te gaan! We gaan samen de stad in om binnen jouw budget een aantal goede items te shoppen. Of we duiken jouw kast in en kijken wat je al hebt. We gooien weg, ruimen op en maken nieuwe combinaties. Met een stijladvies gaan we samen aan de slag met jouw ideale kleuren, welke modellen het beste bij jouw lichaamsvorm passen en welke kledingstijl bij jouw persoonlijkheid past.

3

Straal en geniet!

Nadat we samen hebben geshopt, orde in jouw kledingkast hebben aangebracht of jouw ideale kledingstijl in kaart hebben gebracht is het tijd om te stralen! Geniet van alle aandacht die je krijgt met je nieuwe looks, en neem alle complimenten in ontvangst. Geen kledingstress meer elke ochtend, maar vanaf nu weet jij precies welke sets bij jou en jouw dag passen.

Testimonials

"Al heel lang liep ik rond met een onrust als het ging over kleding. Paste wat ik kocht wel bij wat ik wil uitstralen? In een moeilijke periode nam ik contact op met Ciska. Ik wist meteen dat ik heel graag wilde dat zij mij hierbij zou helpen. Ze wist precies wat ik voelde en kon zelfs beter beschrijven wat ik nodig had dan ik. Het winkelen was zo ontzettend fijn en ik ben met veel kleding naar huis gegaan die ik nu nog nog steeds veel draag. Ik ben er nog steeds heel blij mee. Ik zou Ciska aan iedereen aanraden."

Alice Zelfstandig fotograaf

"Elke ochtend stond ik weer voor mijn kledingkast en wist ik weer niet wat ik aan moest. Samen met Ciska heb ik bepaald wat ik wil laten zien en waar ik voor sta in mijn werk. Op basis hiervan hebben we mijn stijl bepaald, mijn kledingkast opgeruimd en wat nieuwe items gekocht. Ik merk dat ik veel duidelijker en steviger overkom in mijn werk."

Annette HR Manager

"Ik houd zelf helemaal niet van winkelen. Eens in de zoveel tijd een dag met Ciska is echt een uitkomst voor mij. Zo hoef ik nooit meer zelf de stad in en eindeloos zoeken naar iets wat ik nodig heb en niet wetende wat dat precies is."

Daisy Founder

"Ik wilde graag een meer volwassen stijl, zonder mijn eigen speelse karakter te verstoppen. Dat is super goed gelukt! Ik kreeg de week nadat ik met Ciska had gewerkt zoveel complimenten!"

Irene General Manager

Tarieven

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

De tarieven voor elke vorm van stijladvies is 70 euro per uur incl. btw.

  • kledingkast opruimen: dit kost gemiddeld 3 tot 4 uur
  • stijladvies: 2 tot 3 uur
  • samen shoppen: vanaf 1,5 uur mogelijk. Hoeveel tijd je nodig hebt, hangt af van jouw wensen en hoeveel nieuwe sets/kledingstukken nodig zijn.

Vraag nu een kennismaking aan.

Creëer je eigen stijl!

Foto ciska 500x500

Je kledingstijl is medebepalend voor de indruk die je achterlaat. Het laat zien wie je bent en waar jij voor staat. Met ons stappenplan creëer je in een paar simpele stappen jouw eigen stijl die helemaal bij jou past. Om iedere dag te stralen!

We zullen je geen spam sturen. Beloofd. Powered by ConvertKit