Stijladvies - Groots
 

Stijladvies

Weet wat werkt voor jou

Ontdek een kledingstijl die bij jou past

Een leuke outfit kiezen is vaak een hele worsteling. Wat bij een ander altijd zo leuk staat, werkt niet voor jou. Maar waarom niet? En wat werkt dat wel voor jou? Je vindt het lastig om jezelf goed te kleden. Vaak voelt kleding ook niet goed. Omdat je niet weet waar je op moet letten en welke kleuren, vormen en stijlen je beter kunt laten hangen. En vooral wat wel werkt voor jou.

Geen gedoe meer. Je weet precies welke kleding wel en welke kleding niets is voor jou.

Tijdens een stijladvies krijg jij op maat advies, zodat jij daarna precies weet waar je op moet letten bij je kleding. We kijken naar jouw figuur en je krijgt tips hoe je je lichaam het beste kunt kleden. Welke modellen wel en niet bij jouw figuur passen. Je krijgt advies over een stijl die bij jou past. Bij jouw persoonlijkheid, bij jouw leven, bij jouw wensen. Tot slot krijg je een kleuranalyse, zodat je ook precies weet welke kleuren je beste in jou naar boven  halen.

In 1 advies leer jij alles waar jij op moet letten.

Hoe werkt het?

1

Gratis kennismaking

Vraag een kennismaking aan via het aanvraagformulier. Je ontvangt een vragenlijst, zodat we al een indruk van jou en je wensen krijgen. Tijdens het kennismakingsgesprek tasten we af waar jouw behoeften precies liggen en zorgen we ervoor dat het stijladvies precies past bij jouw vraag.

2

Style me

De afspraak voor het stijladvies vindt plaats in Amsterdam. Samen kijken we naar jouw figuur, welke kleuren werken en ontwikkelen we een stijl die jou onderstreept. Je leert de basis, zodat jij thuis zelf aan de slag kan en de tips en adviezen kunt toepassen. Vanaf nu kun jij het zelf!

3

Shine!

Na het stijladvies weet je precies wat wel en niet werkt voor jou. Winkelen wordt makkelijker, en ook je eigen kast opruimen en sets maken is een makkie. Je kunt zonder gedoe elke dag stralend door het leven. Kom maar door met die complimentjes!

Vraag nu een kennismaking aan.

Testimonials

"Al heel lang liep ik rond met een onrust als het ging over kleding. Paste wat ik kocht wel bij me? In een moeilijke periode nam ik contact op met Ciska. Ik wist meteen dat ik heel graag wilde dat zij mij hierbij zou helpen. Ze wist precies wat ik voelde en kon zelfs beter beschrijven wat ik nodig had dan ik. Het winkelen was zo ontzettend fijn en ik ben met veel kleding naar huis gegaan die ik nu nog nog steeds veel draag. Ik ben er nog steeds heel blij mee. Iedereen, maar dan ook iedereen zou ik Ciska aanraden."

Alice Fotograaf

"Elke ochtend stond ik weer voor mijn kledingkast en wist ik weer niet wat ik aan moest. Samen met Ciska heb ik mijn kast uitgeruimd, nieuwe sets gemaakt en wat nieuwe items gekocht. Dit scheelt mij elke ochtend zeker 20 minuten!"

Annette Manager

"Ik houd zelf helemaal niet van winkelen. Eens in de zoveel tijd een ochtend met personal shopper Ciska is echt een uitkomst voor mij. Zo hoef ik nooit meer zelf de stad in en eindeloos zoeken naar iets wat ik nodig heb."

Daisy Sales agent

"Ik wilde graag een meer volwassen stijl, zonder mijn eigen speelse karakter te verstoppen. Dat is super goed gelukt! Ik kreeg de week nadat ik met Ciska had geshopt zoveel complimenten!"

Irene Accountmanager

Tarieven en mogelijkheden

Een kennismakingsgesprek is gratis. We bespreken hierin wat jouw wensen zijn en welke aanpak en invulling van het advies het beste tegemoet komt aan jouw vragen.

Je boekt al een eenvoudig stijladvies voor 125,- incl BTW. Hierin krijg je uitgebreid advies over jouw figuurtype en wat werkt voor jou en gaan we dieper in op jouw eigen stijl die past bij jouw persoonlijkheid, leven en wensen. We gaan samen aan de slag om jouw stijl uit te werken en te verfijnen, zodat je na het advies goed weet wat daarbij past.

In een compleet stijladvies voegen we daar ook nog een complete kleuranalyse aan toe van +- 1 uur. Daarin bekijken we welk kleurentype jij bent en welke kleuren jou er het beste doen uitzien. Meer info over een kleuranalyse of een losse kleuranalyse boeken doe je HIER.

 • Kennismaking
 • 0 /per gesprek
  • kennismaking via skype of telefoon
  • 20 tot 30 minuten
  • gratis & vrijblijvend
 • Mini-stijladvies
 • 125 /per advies
  • op locatie in Amsterdam
  • figuurtips en stijladvies
  • 1,5 uur
  • incl. BTW
 • Compleet stijladvies
 • 199 /advies
  • op locatie in Amsterdam
  • inclusief volledige kleuranalyse
  • 2,5 uur
  • incl. BTW

Creëer je eigen stijl!

Foto ciska 500x500

Je kledingstijl is medebepalend voor de indruk die je achterlaat. Het laat zien wie je bent en waar jij voor staat. Met ons stappenplan creëer je in een paar simpele stappen jouw eigen stijl die helemaal bij jou past. Om iedere dag te stralen!

We zullen je geen spam sturen. Beloofd. Powered by ConvertKit