Samen shoppen - Groots
 

Samen shoppen

Voor een garderobe die bij jou past

Efficiënt en doelgericht winkelen

Winkel in, winkel uit. De rekken komen op je af, zodra je een winkel binnenstapt. Je hebt geen idee welke winkels bij jouw stijl en vormen passen en je komt vaak met kleding thuis waar je toch niet zo heel blij van wordt. Of je hebt gewoon weinig tijd om te winkelen en zou graag eens in de zoveel tijd efficiënt winkelen, waarmee je weer maanden vooruit kunt.

Bespaar tijd en geld door samen te shoppen met een stylist.

Dat klinkt misschien gek, maar het inschakelen van een professional kan je veel frustratie, miskopen en eindeloos dwalen door de winkelstraten besparen. Tijdens een shopsessie wordt er allereerst goed gekeken naar jouw lichaamsvormen en verhoudingen, jouw persoonlijkheid en levensstijl. Jouw kledingstijl moet hier naadloos bij passen en een weerspiegeling zijn van wie jij bent. Een stylist weet de leukste en beste adresjes die bij jouw stijl passen.

Hoe werkt het?

1

Gratis kennismakingsgesprek

Vraag een intake gesprek aan via het aanvraagformulier. Voorafgaand aan de intake ontvang je een korte vragenlijst, zodat we al een eerste indruk van jou en je wensen krijgen. Het intake gesprek hebben wij bij persoonlijk, telefonisch of via Skype. We bespreken tijdens een gesprek van 20 à 30 minuten wat jij graag wilt, waar je nu tegenaan loopt, jouw budget en eventueel de gelegenheid waarvoor je iets zoekt.

2

Let's shop!

We gaan samen de stad in om binnen jouw budget een aantal goede items te shoppen. Afhankelijk van jouw stijl, smaak en wensen stelt jouw stylist een shoproute samen, zodat we zo snel en effectief mogelijk kunnen shoppen. Je kunt al een shopafspraak maken vanaf 1,5 uur. De shopsessie vindt in principe plaats in Amsterdam, daar weten wij de leukste adresjes en is het meeste ruime aanbod. In overleg kunnen we ook in een andere plaats de stad in.

3

Rock it!

Nu je een goede aanvulling hebt op je huidige garderobe en je precies weet wat je wel en niet goed staat, is elke ochtend aankleden een feestje! En alle complimentjes die de rest van de dag volgen in ontvangst nemen natuurlijk ook.

Vraag nu een kennismaking aan.

Testimonials

"Al heel lang liep ik rond met een onrust als het ging over kleding. Paste wat ik kocht wel bij wat ik wil uitstralen? In een moeilijke periode nam ik contact op met Ciska. Ik wist meteen dat ik heel graag wilde dat zij mij hierbij zou helpen. Ze wist precies wat ik voelde en kon zelfs beter beschrijven wat ik nodig had dan ik. Het winkelen was zo ontzettend fijn en ik ben met veel kleding naar huis gegaan die ik nu nog nog steeds veel draag. Ik ben er nog steeds heel blij mee. Ik zou Ciska aan iedereen aanraden."

Alice Zelfstandig fotograaf

"Elke ochtend stond ik weer voor mijn kledingkast en wist ik weer niet wat ik aan moest. Samen met Ciska heb ik bepaald wat ik wil laten zien en waar ik voor sta in mijn werk. Op basis hiervan hebben we mijn stijl bepaald, mijn kledingkast opgeruimd en wat nieuwe items gekocht. Ik merk dat ik veel duidelijker en steviger overkom in mijn werk."

Annette HR Manager

"Ik houd zelf helemaal niet van winkelen. Eens in de zoveel tijd een dag met Ciska is echt een uitkomst voor mij. Zo hoef ik nooit meer zelf de stad in en eindeloos zoeken naar iets wat ik nodig heb en niet wetende wat dat precies is."

Daisy Founder

"Ik wilde graag een meer volwassen stijl, zonder mijn eigen speelse karakter te verstoppen. Dat is super goed gelukt! Ik kreeg de week nadat ik met Ciska had gewerkt zoveel complimenten!"

Irene General Manager

Tarieven en mogelijkheden

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Zie je na de kennismaking toch af van een sessie, geen probleem!

Voor een optimaal resultaat adviseren wij de eerste keer een combinatie van het organiseren van jouw kledingkast en een shopsessie. Voor een garderobecheck (opruimen en organiseren van jouw kledingkast) kom ik bij jou thuis. We ruimen op, kijken kritisch wat de kledingstukken voor jou en je figuur doen en maken nieuwe outfits. Tijdens het opruimen vormt zich vanzelf een lijstje van stukken die een goede aanvulling op jouw gardrobe zouden zijn. Als we vervolgens samen shoppen weten we precies waar we naar moeten zoeken, zodat jouw garderobe compleet is en helemaal bij jou past.

Kijk hier voor meer informatie over het opruimen van je kledingkast.

Om je een idee te geven;

 • een gemiddelde shopsessie duurt meestal +- 3 uur, uiteraard afhankelijk van jouw wensen en het aantal stuks dat je nodig hebt
 • een heel gerichte shopsessie voor bijvoorbeeld een feestje, sollicitatie of andere specifieke gelegenheid is mogelijk in +- 2 uur
 • samen shoppen is mogelijk met elk budget. We kunnen zo betaalbaar of luxe shoppen als jij wilt.
 • Kennismaking
 • 0 /per gesprek
  • kennismaking via skype, telefoon of face-to-face
  • 20 tot 30 minuten
  • gratis & vrijblijvend
 • Samen shoppen
 • 70 /per uur
  • in Amsterdam of een plaats naar keuze
  • vanaf 1,5 uur mogelijk
  • incl. BTW
 • Shoppen + garderobecheck
 • 399 /totaalpakket
  • 3 uur garderobecheck bij jou thuis
  • 3 uur samen shoppen
  • incl. BTW (excl. evt. reiskosten)

Creëer je eigen stijl!

Foto ciska 500x500

Je kledingstijl is medebepalend voor de indruk die je achterlaat. Het laat zien wie je bent en waar jij voor staat. Met ons stappenplan creëer je in een paar simpele stappen jouw eigen stijl die helemaal bij jou past. Om iedere dag te stralen!

We zullen je geen spam sturen. Beloofd. Powered by ConvertKit