Over Groots - Groots
Leer Groots kennen
I am Groots is hét persoonlijke groei bureau met aandacht
voor zowel de binnenkant als de buitenkant in
verschillende vormen. Zodat jij ontdekt wat bij je past.

Mensen groter maken

Door mijn eigen zoektocht en jarenlange ervaring in Learning & Development en Styling kan ik anderen helpen te ontdekken wat bij hen past.

In 2016 ben ik met I am Groots gestart, nadat ik een jaar eerder overspannen was geraakt. Deze periode dwong mij tot nadenken over wat ik nou eigenlijk wilde, waar ik goed in ben, wat ik op dat moment aan het doen was en hoe ik mijn leven weer in eigen hand kon nemen. Ik sprak er met veel mensen over, professionals en mensen uit mijn omgeving. Ik merkte dat deze vragen bij zoveel mensen speelden. En hier wilde ik iets mee!

I am Groots staat voor een leven leiden zoals jij dat wilt. Vanuit je eigen Grootsheid. Van binnen en van buiten. Voor mij betekent een gelukkig en succesvol leven de touwtjes in eigen handen nemen en je niet laten leiden door wat anderen vinden of van jou verwachten.

Groei = geluk

Het gevoel dat je groeit, dat je ontwikkelt is heel belangrijk voor de mate waarin we geluk ervaren. I am Groots helpt je om je eigen talenten en kwaliteiten te ontdekken, van waaruit je richting kunt geven aan je leven.

Binnenkant = buitenkant = binnenkant

Hoe jij je van binnen voelt, dat zie je aan de buitenkant. Het ene beïnvloedt het andere. Het gaat erom dat je je goed voelt - bij wat je doet en hoe je eruit ziet. Soms ben je misschien even de weg kwijt, maar wij helpen je graag op jouw route.

Ontdekken op verschillende manieren

Jezelf ontdekken, of leren wat er nou bij jou past kan op allerlei verschillende manieren. En iedereen heeft zijn eigen voorkeuren om te leren. Daarom bieden we verschillende vormen aan om te groeien: 1-op-1 gesprekken, creatieve/filosofische/actieve workshops en stijladvies.

Passie en ervaring

Haar loopbaan begon in de marketing- en communicatie bij een grote internationale retailer. Na een aantal jaar ging het modehart kriebelen en volgde ze een stylingopleiding naast haar baan. Toen de overstap kwam van communicatie naar Learning & Development ontdekte zij haar grote passie voor mensen en hun ontwikkeling. In 2016 kwam de grote stap om haar twee grote passies samen te voegen: de ontwikkeling van mensen en persoonlijk stijladvies onder de naam I am Groots.

I am Groots werkt(e) voor