Outfit inspiratie voor een (na)zomerse bruiloft - Groots

Outfit inspiratie voor een (na)zomerse bruiloft

Home / Mode  / Outfit inspiratie voor een (na)zomerse bruiloft
Wat trek je aan naar een (na)zomerse bruiloft? I am Groots geeft inspiratie en tips!

Het is nog steeds zomer, hét trouwseizoen bij uitstek. Hoe veel bruiloften heb jij dit seizoen (gehad)? Heb je er ook nog een paar op de planning staan? Het kan best een uitdaging zijn om steeds weer een goede outfit bij elkaar te zoeken, zeker gezien alle dresscodes waar je ook nog rekening mee moet houden. Hopelijk kan ik je vandaag weer voorzien van een dosis outfit inspiratie voor de bruiloften op de planning…

Outfit inspiratie voor een (na)zomerse bruiloft

Midi jurk – Self Portrait | Oorbellen – Isabel Marant | Armband – Kenneth Jay Lane (via The Outnet) | Schoenen – Topshop | Clutch – Charlotte Olympia (via The Outnet) | Nagellak – Essie ‘Between the seats’

Deze outfit is natuurlijk een mooi voorbeeld, maar je hoeft deze niet 1 op 1 te kopiëren. Wat het belangrijkste is voor een goede bruiloftslook is dat je er feestelijk uitziet, maar niet de bruid overschaduwt. Dat word je uiteraard niet in dank afgenomen, en dat is ook niet de bedoeling. Dus je mag helemaal uitpakken, maar pas een beetje op met té extravagante jurken. Een handige tip hiervoor is om het óf qua kleur een beetje rustig te houden of qua structuur/textuur (denk aan kant, ruches, een sleep etc.). Ga dus niet voor een hele drukke jurk met allerlei versiersels in een erg opvallende kleur. Daarom vind ik deze jurk van Self Portrait zo’n goede optie. Qua kleur is hij mooi en rustig, maar qua textuur gebeurt er van alles. Daarom kun je ook de schoenen en accessoires rustig houden, de jurk is al interessant van zich zelf. Maak het natuurlijk wel af met een gek tasje.
Voor een budget optie kun je goed terecht bij Topshop of Mango.

Een andere optie voor een bruiloft als je niet zo van jurken houdt is bijvoorbeeld een mooie jumpsuit of een broekpak. Kies dan ook voor een mooie kleur, zwart kan je het hele jaar nog aan en is niet per sé feestelijk. Pak een beetje uit, het is feest ten slotte!

Heb jij binnenkort ook een bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid en zit je met je handen in het haar? Kijk dan even hier.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Wie weet is dit precies wat je zoekt:
Wat trek je aan naar kantoor tijdens een hittegolf?
Een lekkere look voor een dagje uit met vriendlief
Mijn favoriete producten van dit moment (en lekker dat ze zijn;))
Mooie documentaire over het leven en de liefde – Yalom’s Cure

Save

Save

Save

Save

2 Comments
  • Irene

    Ciska heeft mij erg geholpen met het uitzoeken van 2 bruiloftoutfits. Ik ben er nu helemaal klaar voor! 🙂
    Thanks!

    04/08/2016 at 22:10 Beantwoorden
Post a Comment