Kledingkast opruimen - Groots
 

Kledingkast opruimen

Overzicht en inspiratie in je eigen kast

Een frisse blik op je eigen garderobe

Het is elke dag weer een zoektocht. “Wat moet ik vandaag weer aan?” Je staat voor je kledingkast. Er hangt genoeg in, maar je hebt weer eens geen inspiratie wat je nu weer uit de kast moet trekken. Of er hangt wel genoeg, maar er is maar weinig waar je je echt lekker in voelt of waar je blij van wordt. Of er hangt gewoon te veel kleding in jouw kast, en daardoor zie je door de bomen het bos niet meer.

Ruim je kast op voor meer overzicht, duidelijkheid én nieuwe setjes in je eigen kast. Zonder ook maar 1 nieuw kledingstuk te hoeven kopen.

Het is een eenmalige investering die je elke dag veel tijd en frustratie zal besparen. Door het opruimen van je kast weet je precies wat je hebt hangen. Er hangt geen overbodige kleding meer waar je niet blij van wordt, waar je je niet lekker in voelt of die niets voor je doet. Je weet precies welke combinaties voor je werken én je hebt tientallen nieuwe outfits, gewoon in je eigen kast. Jezelf aankleden is elke dag weer leuk. En geen gedoe meer.

Hoe werkt het?

1

Gratis kennismakingsgesprek

Vraag een intake gesprek aan via het aanvraagformulier. Voorafgaand aan de intake ontvang je een korte vragenlijst, zodat we al een eerste indruk van jou, je wensen en je uitdagingen krijgen. Het intake gesprek hebben wij bij persoonlijk, telefonisch of via Skype en duurt ongeveer 20 à 30 minuten.

2

Let's clean!

Ik kom bij jou thuis om samen met jou je kledingkast uit te ruimen, te organiseren en nieuwe sets te maken. We passen stukken, zodat we ook precies weten wat jouw figuur is en wat wel en niet voor jou werkt. Overzicht en inspiratie in je eigen kast! Eventueel maken we een lijstje van items die je zou kunnen aanschaffen om je garderobe compleet te maken.

3

Rock it!

Door het opruimen van alle ballast en het advies wat je tijdens de opruimsessie krijgt, weet je precies wat je goed staat en wat voor combinaties je allemaal kunt maken in je garderobe. Je weet hoe je jezelf op je mooist kunt laten zien. Dus laat maar komen die complimentjes!

Vraag nu een kennismaking aan.

Testimonials

"Al heel lang liep ik rond met een onrust als het ging over kleding. Paste wat ik kocht wel bij wat ik wil uitstralen? In een moeilijke periode nam ik contact op met Ciska. Ik wist meteen dat ik heel graag wilde dat zij mij hierbij zou helpen. Ze wist precies wat ik voelde en kon zelfs beter beschrijven wat ik nodig had dan ik. Het winkelen was zo ontzettend fijn en ik ben met veel kleding naar huis gegaan die ik nu nog nog steeds veel draag. Ik ben er nog steeds heel blij mee. Ik zou Ciska aan iedereen aanraden."

Alice Zelfstandig fotograaf

"Elke ochtend stond ik weer voor mijn kledingkast en wist ik weer niet wat ik aan moest. Samen met Ciska heb ik bepaald wat ik wil laten zien en waar ik voor sta in mijn werk. Op basis hiervan hebben we mijn stijl bepaald, mijn kledingkast opgeruimd en wat nieuwe items gekocht. Ik merk dat ik veel duidelijker en steviger overkom in mijn werk."

Annette HR Manager

"Ik houd zelf helemaal niet van winkelen. Eens in de zoveel tijd een dag met Ciska is echt een uitkomst voor mij. Zo hoef ik nooit meer zelf de stad in en eindeloos zoeken naar iets wat ik nodig heb en niet wetende wat dat precies is."

Daisy Founder

"Ik wilde graag een meer volwassen stijl, zonder mijn eigen speelse karakter te verstoppen. Dat is super goed gelukt! Ik kreeg de week nadat ik met Ciska had gewerkt zoveel complimenten!"

Irene General Manager

Tarieven en mogelijkheden

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Zie je na de kennismaking toch af van een sessie, geen probleem!

Een garderobe check, ofwel je kledingkast opruimen, is een goed begin voor moeiteloze stijl. Behalve dat je je kast eens goed opruimt, leer je ondertussen ook de basis voor het stylen van jezelf. Wat voor figuur heb je? Welke kleuren passen goed bij je? Wat voor stijl past er bij jouw persoonlijkheid? Welke items passen daar wel of niet bij? We werken 3,5 a 4 uur intensief met elkaar bij jou thuis. Eventueel maken we ook een lijstje van kledingstukken die je nog zou kunnen kopen om je garderobe compleet te maken of plannen we samen een shopafspraak in om deze items te kopen.

Kijk hier voor meer informatie over samen shoppen.

*Reiskosten worden berekend voor adressen vanaf 15 km buiten Amsterdam. Reiskosten zijn 0,19 ct per km.

 • Kennismaking
 • 0 /per gesprek
  • kennismaking via skype, telefoon of face-to-face
  • 20 tot 30 minuten
  • gratis & vrijblijvend
 • Kledingkast opruimen
 • 250 /gehele kast
  • bij jou thuis
  • 3,5 a 4 uur
  • incl. BTW (excl. evt. reiskosten)
 • Shoppen + garderobecheck
 • 399 /totaalpakket
  • 3 uur garderobecheck bij jou thuis
  • 3 uur samen shoppen
  • incl. BTW (excl. evt. reiskosten)

Creëer je eigen stijl!

Foto ciska 500x500

Je kledingstijl is medebepalend voor de indruk die je achterlaat. Het laat zien wie je bent en waar jij voor staat. Met ons stappenplan creëer je in een paar simpele stappen jouw eigen stijl die helemaal bij jou past. Om iedere dag te stralen!

We zullen je geen spam sturen. Beloofd. Powered by ConvertKit