Een kijkje in de kledingkast van Marij de Vries – Groots
Ciska ging op pad om een kijkje in de kledingkast van Marij de Vries te nemen

Marij de Vries heeft haar eigen evenementen productiebureau, is yoga docent én richtte in 2017 Granny Yoga op met als doel om gratis stoelyoga beschikbaar te maken voor alle verpleeghuizen in Amsterdam. Een bijzondere combinatie van druk en chaotisch werk met rust en heel zinvol werk. Na het gesprek dat Ciska vorige week met Marij had (bekijk deze video HIER), mocht zij nu bij Marij thuis in haar kledingkast kijken. Want iemands kleding zegt heel veel over haar.

Wat zou een yogi/evenementen organisator in haar kast hebben hangen? Behalve veel yoga leggings ook driedelige pakken? Kijk hieronder mee voor een kijkje in de kledingkast van Marij de Vries.

Vond je deze video leuk? Vind je het ook heerlijk om bij andere vrouwen in de kast te kijken? Iedere week vind je weer een nieuwe aflevering van onze serie Binnenstebuiten op ons YouTube kanaal en hier op onze website. Abonneer je vooral op YouTube om geen aflevering meer te missen. Tot volgende week!

Creëer je eigen stijl!

Foto ciska 500x500

Je kledingstijl is medebepalend voor de indruk die je achterlaat. Het laat zien wie je bent en waar jij voor staat. Met ons stappenplan creëer je in een paar simpele stappen jouw eigen stijl die helemaal bij jou past. Om iedere dag te stralen!

We zullen je geen spam sturen. Beloofd. Powered by ConvertKit
No Comments
Post a Comment