In gesprek - Groots
 

In gesprek

Samen aan de slag vanuit jouw talent

Kies voor een leven dat bij jou past

Leef jij het leven dat je wilt leven? Weet jij eigenlijk wat je wilt? Doe je werk dat bij je past, waar je voldoening uit haalt en waarin jouw talenten helemaal tot uiting komen? Haal jij er alles uit wat er in zit? In een persoonlijk, 1-op-1 gesprek gaan we samen aan de slag met het ontdekken wat er bij jou past en hoe dit te bereiken.

Soms heb je even een liefdevolle schop onder je kont nodig. Of kom je er in je eentje niet meer uit. Een goed gesprek waarin we gaan verkennen wat je wilt, wat je vragen zijn en waar je vastloopt kan je een aantal stappen verder helpen.

Een gesprek helpt je om:

het heft in eigen handen te nemen – het is jouw leven, dus jij bent in charge!

meer helderheid te krijgen over wat je precies wilt

beter te weten waar je vastloopt of wat je tegenhoudt

overzicht en rust in je hoofd te krijgen

tot concrete stappen te komen die je brengen naar jouw doelen

de (eerste) stappen daadwerkelijk te zetten naar het leven dat jij voor ogen hebt

Een Goed Gesprek – met wie?

Als ervaringsdeskundige weet Ciska hoe lastig en frusterend het kan zijn als je het gevoel hebt dat je geleefd wordt. Je houdt vaak rekening met anderen, en weet niet goed wat je wilt of hoe je daar kunt komen. In mei 2015 raakte zij overspannen. “Ik had een vaste baan, een huis, een geweldige vriend en toch had ik het gevoel dat het niet helemaal paste. Dat dit ‘het’ niet was voor mij. Echt ongelukkig was ik niet, maar ik leidde niet het leven wat ík wilde. Wat anderen vonden, en van mij verwachtten, was waar ik jarenlang grotendeels mijn beslissingen op baseerde. En uiteindelijk brak dat mij op. Door mijn overspannenheid werd ik gedwongen om na te denken over wat voor mij belangrijk was, waar ik mijn tijd aan wilde besteden en welke talenten ik te geven heb.” Zij helpt jou hier graag bij. Jij kunt leren van haar ervaringen, zodat jij het niet tot datzelfde punt hoeft te laten komen.

“Het enige dat we niet kunnen vermeerderen is tijd. Jouw toekomst wordt elke dag korter. Tijd is ons meest waardevolle bezit. Wacht dus niet langer, maar kom in actie.”

Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan!

Waar en hoe?

De gesprekken vinden plaats in Amsterdam. Een gesprek duurt +- 1,5 uur. Tijdens deze anderhalf uur is er volledige aandacht voor jou en krijg je vragen, opdrachten en advies op maat.

Wil je liever aan jezelf werken of jezelf verder ontdekken op een creatieve, actieve of filosofische wijze? Dat kan! We organiseren regelmatig workshops voor kleine groepen. Kijk hier voor alle info en tickets.

Zijn wij een match?

Omdat iedereen anders is en andere vragen en uitdagingen heeft, starten we met een kennismakingsgesprek. Het allerbelangrijkste is dat er een ‘klik’ is. In een kennismakingsgesprek horen we graag van je wat jouw vragen zijn en waar je hulp bij zoekt. We proberen tot de kern van jouw vraag of uitdaging te komen, zodat we samen kunnen kijken hoe je hierin stappen kunt zetten.

Een kennismakingsgesprek duurt maximaal een half uur en vindt plaats in Amsterdam. Voor een kennismaking is het belangrijk om elkaar in levende lijve te ontmoeten, zodat we allebei kunnen aftasten of we blij worden van elkaar. Mocht dit niet lukken, kan het ook via Skype.

Voel jij na onze kennismaking geen klik? Geen probleem, er is zeker weten iemand anders die jou beter kan helpen! Het allerbelangrijkste is dat jij je fijn voelt en dat je daadwerkelijk iets aan de samenwerking hebt.

Investering

Uiteraard kost onze samenwerking jou tijd en energie. Ik help je graag en doe dat met alles wat ik heb, maar alleen JIJ kunt veranderingen realiseren in jouw eigen leven. Hoe graag ik ook zou willen dat ik kon toveren, ik ben geen magic worker en ik heb ook de wonderpil nog niet uitgevonden. Je zal er echt aan moeten willen werken. Als je daartoe bereid bent, dan ben ik ervan overtuigd dat alles mogelijk is!

Een kennismakingsgesprek van +-30 minuten is gratis. Aan het einde van dit gesprek zal ik je een passend aanbod doen.

Een 1-op-1 sessie van 1,5 uur is een investering van  90 euro excl. btw.

Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan!