Groots(e) mode - laat je grootsheid zien! - Groots

Groots(e) mode – laat je grootsheid zien!

Home / Mode  / Groots(e) mode – laat je grootsheid zien!
mode

Eenmaal je innerlijke Grootsheid ontdekt, (gefeliciteerd!), is de volgende stap hoe je dit naar buiten toe uitdraagt. Hoe presenteer je jezelf? Welk gedrag past bij jou Grootse talenten? Maar ook, niet te vergeten, hoe kleed je je zodat jij jouw unieke en bijzondere persoonlijkheid laat zien. Want, laten we eerlijk zijn, de eerste indruk telt en zegt heel veel over jou.

Wat jullie waarschijnlijk nog niet weten, is dat ik ook stylist ben. Ik heb een opleiding gevolgd aan Akademie Vogue in Amsterdam en samen met De Stijlmaker Helen van der Vliet heb ik anderhalf jaar de styling gedaan voor Libelle’s wekelijkse make-over rubriek ‘7 jaar jonger’. Hierin adviseerden we vele Nederlandse vrouwen hoe zij hun Grootsheid naar buiten toe konden uitdragen. We kleedden hen in verschillende sets, waarin zij de mooiste versie van henzelf waren voor verschillende gelegenheden. Dit vond ik ontzettend leuk om te doen. Aan het einde van de dag gingen alle dames stralend weer de deur uit en hadden ze tijdens de make-over weer hun ‘sprankelende zelf’ in spiegel gezien. Dit geeft mij echt een kick en daarom wil ik dat hier ook met jullie doen. Op een hele andere manier weliswaar, maar ik wil jullie uitdagen om op zoek te gaan naar jullie eigen sprankeling en je hiernaar te kleden. Verstop je niet, draag eens een felle kleur of print, en het belangrijkste advies: Durf!!!!!

mode

T-shirt – Amatør | Rok – Ganni | Ketting – Anna + Nina | Armbandje ‘Live your dream’ – Anna + Nina | Sneakers – Nubikk | Tas – Salar Milano | Horloge – Rosefield

Vandaag voor deze allereerste editie van ‘Grootse mode’ heb ik een set voor jullie gemaakt met veel contrasten. Een super chique rok van Ganni, gecombineerd met een lekker casual t-shirt en sneakers. Want waarom niet? Als het op mode aankomt ben ik een grote voorstander van ‘alles kan, alles mag’. Zolang jij je er lekker in voelt. Door het contrast in deze set, chic en casual, wordt het een wat interessanter geheel. Weer wat anders dan het voor de hand liggende jeans en t-shirt, toch? Oh ja, en het goede nieuws is, is dat de Sale is begonnen en je dus nu de look voor minder kunt shoppen via de links.

Heb jij een brandende mode-vraag? Weet jij nooit wat je aan moet naar je werk? Of heb je binnenkort een bruiloft en heb je geen idee hoe je je volgens de dresscode moet kleden? Stel je vragen hieronder in de comments en dan probeer ik in de volgende edities jullie wat tips inspiratie te geven voor al jullie vragen!

Save

No Comments
Post a Comment