Formal office wear voor de zomer - Groots

Formal office wear voor de zomer

Home / Mode  / Formal office wear voor de zomer
Grootse mode formal office wear

Werk jij op een kantoor waar je je representatief moet kleden? Dragen al jouw mannelijke collega’s standaard een pak, maar wil jij je als vrouw niet in een mantelpakje hijsen? En heb je geen idee hoe je je in de zomer luchtig, maar toch netjes kunt kleden? Kijk dan snel verder voor een office appropriate look en tips voor een goede formal zomer look. Luchtig en zeker niet saai!

formal office wear

Top – Stine Goya (SALE!) | Rok – H&M | Armband gold fill – Bon Bon Boutique | Ketting – Mimi et Toi | Schoenen – Alberto Gozzi (SALE!) | Horloge – Daniel Wellington Dapper Sheffield | Tas – Golden Goose

Voor mannen zijn er weinig opties qua kleding in een formele omgeving. Een pak, of een pak. Maar als vrouw draag je misschien niet graag een mantelpakje. Maar gelukkig zijn er vele andere mogelijkheden.
Als je in een formele omgeving werkt, is het belangrijk om het qua kleur niet al te gek te maken. Houd het rustig en kies voor kleuren als zwart, grijs, blauw, bordeauxrood, wit, beige of donkergroen. Maar wees niet bang voor een leuk accent in een mooie kleur. Je mag best jouw persoonlijkheid laten zien, ook al werk je in een formele omgeving.

In de zomer wil je natuurlijk een luchtige outfit dragen, en het liefst ook nog comfortabel. Kies daarom bijvoorbeeld voor een plissé rok als deze van H&M. Heel keurig, maar super luchtig. Draag er een mooie, chique top boven en je bent helemaal kantoor proof! Ik ben groot fan van accessoires, dit maakt je look helemaal af. Maar ook hiermee zou ik het in een hele formele omgeving iets rustiger aan doen. Kies voor een klassieke of simpele sieraden. En maak het af met een paar lekker eigenwijze schoenen, met een leuke kleur of print. Want hè, je mag best een heel klein beetje opvallen.

Heb jij ook een brandende mode vraag? Weet jij nooit hoe je dat ene item goed kunt combineren? Of zoek je inspiratie voor een bepaalde gelegenheid? Stel je vragen hieronder in de comments en wie weet komt dit de volgende keer aan bod.

Save

Save

Save

No Comments
Post a Comment