De kledingkast van Lize Mast - Groots
We mogen een kijkje nemen in de kledingkast van Lize Mast

Wat heeft een energieke en super gepassioneerde ras onderneemster in haar kast hangen? We mogen een kijkje nemen in de kledingkast van Lize Mast, die het online platform vriendinnenonline.nl runt. Haar gedreven en doelgerichte karakter kwam al duidelijk naar voren in het gesprek dat ik met haar had (bekijk het hele gesprek HIER). Maar hoe vertaalt zich dat dan in haar kledingstijl? Is dat net zo krachtig en passievol?

Ik ben heel benieuwd naar de kledingkast van Lize Mast. Na ons gesprek heb ik een heel duidelijk beeld van haar en waar zij voor gaat; impact maken in het sociale leven van zo veel mogelijk vrouwen. Zoveel mogelijk mensen bereiken, zodat er zo min mogelijk mensen eenzaam hoeven te zijn in Nederland. Alhoewel vele vrouwen actief op haar platform niet eenzaam zijn, benadrukte Lize. Ik vraag me af of haar kledingkast vooral bestaat uit krachtige en opvallende items, of dat ze liever voor casual en comfort gaat. Ben je ook benieuwd? Kijk dan snel de hele video, waarin we de lievelingsitems, -kleuren en miskopen in de kledingkast van Lize Mast onder de loep nemen!

Groots nieuws!
Op zaterdag 28 oktober organiseert I am Groots een stylingworkshop, waarin jij kan leren hoe jij jouw eigen kledingstijl kunt ontwikkelen. We kijken naar jouw persoonlijkheid en levensstijl, je figuur en verhoudingen en hoe jij hiermee kunt werken. Welke modellen en kledingstukken passen echt bij jou? En wat kun je beter niet doen? In 3 uur tijd leggen we een hele goede basis, zodat jij weet hoe jij je op je mooist kunt kleden en jouw karakter kunt laten zien.
Interesse? Wacht niet te lang, er is nog 1 early bird ticket beschikbaar!! Op = op.


Vond je deze video leuk? Bekijk ook de andere video’s uit deze serie:

– In gesprek met Emilie Sobels, oprichter van female co-workingspace #workmode
– In gesprek met Martina Braas, tassenontwerpster en
oprichtster van tassenlabel Atelier 10

Gratis toegang tot extra tips?

Schrijf je nu in en je ontvangt gratis extra tips, inspiratie en updates over onze activiteiten en workshops.

Geen zorgen, we zullen je geen spam sturen. Beloofd! Powered by ConvertKit
No Comments
Post a Comment