Compleet stijladvies - Groots
 

Compleet stijladvies

én shoppen met een personal shopper

Geen tijd of geen zin om te shoppen?

Weet jij ook vaak niet wat je aan moet, en wat het beste bij jou staat?

Een drukke baan, een gezin, een sociaal leven en er dan ook nog leuk en verzorgd uit willen zien. Of het moment dat je een winkel in loopt, voel je je overweldigd door de hoeveelheid aan keuzes. Wat moet je kiezen? Wat past er bij jou? Waar komt jouw figuur goed in uit?

Geen zorgen, wij zijn hier om je te helpen met een compleet stijladvies!

Je bent zeker niet de enige die wat hulp kan gebruiken bij het shoppen voor kleding. Door er een professionele personal shopper bij te betrekken, ben je niet alleen sneller klaar, maar kun je ook beter kiezen voor wat er bij je past en waarin jij je goed voelt. Efficiënt winkelen en geen miskopen meer!

Wil jij graag in 1x precies weten wat er bij je past?

Om het je gemakkelijk te maken hebben we een speciaal pakket voor je samengesteld; het complete stijladvies in 1 afspraak van +-  4 uur. Dit houdt in:

 1. VORM – welke vorm heeft jouw figuur en welke kledingstukken passen het beste bij jou? Waar moet je op letten? Welk model laat jouw figuur goed uitkomen en wat moet je vooral lekker laten hangen?
 2. KLEUR – welke kleuren staan het beste bij jou? Welke kleuren laten jouw huid, haar en ogen het mooiste uitkomen?
 3. STIJL – wie ben je en welke stijl past het beste bij jou? Wat vind je mooi en hoe kun je jouw karakter versterken? Ook toepasbaar voor specifieke gelegenheden, zoals een feestje, zakelijke kleding, een sollicitatie gesprek enz.
 4. SHOPPEN – we brengen het stijladvies meteen in de praktijk. Aansluitend aan het stijladvies gaan we samen de stad in en hebben we ongeveer 3 uur de tijd om meteen nieuwe kledingstukken te kopen. Het maakt niet uit hoe groot jouw budget is, of wat je gemiddeld aan kleding besteedt. Er is wat te vinden voor elk budget.
Compleet stijladvies
1
Intakegesprek

Stap 1

Vraag nu een afspraak aan. In een telefoongesprek van ongeveer 20 minuten bespreken we waar je vastloopt en wat jouw wensen zijn. We plannen meteen een afspraak in voor het complete stijladvies in Amsterdam.

2
Compleet stijladvies

Stap 2

We ontmoeten elkaar in Amsterdam en starten met het stijladvies (kleur, vorm en stijl). Daarna lopen we de stad in en hebben we ongeveer 3 uur de tijd om het stijladvies meteen in de praktijk te brengen. Let's shop!

3
Jouw stijladvies op papier

Stap 3

Na onze afspraak is het elke ochtend weer een feestje om te aan te kleden. Om je extra op weg te helpen, ontvang je van ons jouw stijladvies op papier. Hiermee heb je voor de rest van je leven een handig naslagwerk als je het even niet meer weet.

Maak nu een afspraak!  >>>>>

Het stijladvies zorgt dat je:

 • ’s ochtends geen zorgen meer hebt wat je nu weer aan moet
 • geen miskopen meer hoeft te doen
 • precies weet welke kleuren bij jouw huid- en haarkleur passen
 • precies weet welke kledingstukken bij jouw figuur en vorm passen
 • weet welke stijl bij jou karakter past
 • een aantal goede nieuwe kledingstukken kan toevoegen aan je garderobe
 • er op je best uit kan zien zonder extra moeite
 • je je goed voelt en dat uitstraalt!

Alles op een rij:

 • Inhoud stijladvies: vorm, kleur en stijl én +- 3 uur samen shoppen
 • Locatie: Amsterdam
 • Duur van de afspraak : ongeveer 4 uur
 • Wanneer: in overleg, 1 afspraak voor het complete stijladvies
 • Prijs: 249 euro excl. BTW. Prijs is inclusief documentatie achteraf
De inhoud en duur van de sessie kan uiteraard in overleg worden aangepast. Dus heb jij bijvoorbeeld al eens een kleuranalyse laten doen, kunnen we dit vervangen of laten vervallen. Of heb je iets minder tijd beschikbaar, dan kunnen we de afspraak inkorten.

Kijk HIER voor al onze personal shopping diensten, en kijk HIER voor ons portfolio om meer van ons werk te zien.

Maak nu een afspraak!  >>>>>

Testimonials

"Al heel lang liep ik rond met een onrust als het ging over kleding. Paste wat ik kocht wel bij me? In een moeilijke periode nam ik contact op met Ciska. Ik wist meteen dat ik heel graag wilde dat zij mij hierbij zou helpen. Ze wist precies wat ik voelde en kon zelfs beter beschrijven wat ik nodig had dan ik. Het winkelen was zo ontzettend fijn en ik ben met veel kleding naar huis gegaan die ik nu nog nog steeds veel draag. Ik ben er nog steeds heel blij mee. Iedereen, maar dan ook iedereen zou ik Ciska aanraden."

Alice Fotograaf

"Elke ochtend stond ik weer voor mijn kledingkast en wist ik weer niet wat ik aan moest. Samen met Ciska heb ik mijn kast uitgeruimd, nieuwe sets gemaakt en wat nieuwe items gekocht. Dit scheelt mij elke ochtend zeker 20 minuten!"

Annette Manager

"Ik houd zelf helemaal niet van winkelen. Eens in de zoveel tijd een ochtend met personal shopper Ciska is echt een uitkomst voor mij. Zo hoef ik nooit meer zelf de stad in en eindeloos zoeken naar iets wat ik nodig heb."

Daisy Sales agent

"Ik wilde graag een meer volwassen stijl, zonder mijn eigen speelse karakter te verstoppen. Dat is super goed gelukt! Ik kreeg de week nadat ik met Ciska had geshopt zoveel complimenten!"

Irene Accountmanager