Coaching - Groots
 

Coaching

Maak werk van je droombaan

Ontdek wat jij wilt!

Je hebt een baan, maar elke zondagavond kijk je weer op tegen de nieuwe week. Of je vindt je werk best oké, maar om ditzelfde werk nog 5 jaar te doen geeft je de kriebels. Of misschien ben je wel op zoek naar een leuke baan, maar hebt geen idee in welke richting je moet zoeken.

Maak werk van je werk!

Je werk is een groot en belangrijk onderdeel van je leven. Je brengt daar vaak meer tijd door dan thuis, dus dat je het naar je zin hebt en nóg belangrijker dat je er voldoening uit haalt, is van heel groot belang voor je geluk, zingeving, plezier en gezondheid. Het kan soms lastig zijn uit te vogelen waar je nou écht blij van wordt, welk werk precies past bij jouw interesses en kwaliteiten. Voor sommigen is het een enorme zoektocht met grote frustraties. Wij kunnen je helpen met effectief en compact traject Aan de Bak om jouw zoektocht een mega kickstart te geven!

Voor wie?

Ben jij:

  • niet blij met je huidige baan?
  • of zelfs ronduit ongelukkig in je werk?
  • op zoek naar een nieuwe/andere baan die perfect past bij jouw talenten, maar weet je niet goed in welke hoek je moet zoeken?
  • haal je weinig tot geen voldoening uit je werk?
  • heb je het gevoel dat er meer in zit, maar je weet niet hoe en in welke baan je dit tot uiting kan laten komen?
  • heb je het gevoel; is dit het dan? (NEE, dat is het niet!!)

Dan is Aan de Bak iets voor jou!

Wat is ‘Aan de Bak’?

‘Aan de Bak’ is een individueel traject van 4 sessies, waarin we aan het werk gaan met jou en jouw werk. Het doel is om heel scherp te krijgen wie jij bent, wat voor jou belangrijk is, waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Elke sessie zetten we weer een stap in dit proces en samen met Work coach Ciska ga je stappen zetten in de richting van jouw Droombaan en uiteindelijk zorgen dat die droombaan jouw huidige baan wordt.

Sessie 0

Kennismakingsgesprek

Voor we daadwerkelijk aan de bak gaan, is het eerst belangrijk om kennis te maken en te bepalen of er een klik tussen ons is.

Sessie 1

Wie ben ik?

In de eerste sessie kijken we naar wie jij bent en wat voor jou belangrijk is. Hoe ziet jouw ideale plaatje eruit? Waar krijg je energie van?

Sessie 2

Ik en mijn talent

In de tweede sessie zoomen we in op jouw talenten en interesses. Waar ben je goed in en waar wordt je blij van?

Sessie 3

Ik en mijn carrière

We gebruiken de input uit de eerste sessies en maken een concreet plan in de juiste richting voor jou.

Sessie 4

Terugkom sessie

Deze sessie vindt 2 maanden na de derde sessie plaats. Waar sta je nu en wat heb je nu nodig?

Aan de Bak helpt je om:

het heft in eigen handen te nemen – het is jouw leven, dus jij bent in charge!

meer helderheid te krijgen over wat je precies wilt

beter te weten waar je vastloopt of wat je tegenhoudt

overzicht en rust in je hoofd te krijgen

tot concrete stappen te komen die je brengen naar jouw dromen en doelen

de (eerste) stappen daadwerkelijk te zetten naar het leven dat jij voor ogen hebt

Met wie?

Als ervaringsdeskundige weet coach Ciska hoe lastig en frusterend het kan zijn als je het gevoel hebt dat je geleefd wordt. Je houdt vaak rekening met anderen, en weet niet goed wat je wilt of hoe je daar kunt komen. In mei 2015 raakte zij overspannen. “Ik had een vaste baan, een huis, een geweldige vriend en toch had ik het gevoel dat het niet helemaal paste. Dat dit ‘het’ niet was voor mij. Echt ongelukkig was ik niet, maar ik leidde niet het leven wat ík wilde. Wat anderen vonden, en van mij verwachtten, was waar ik jarenlang grotendeels mijn beslissingen op baseerde. En uiteindelijk brak dat mij op. Door mijn overspannenheid werd ik gedwongen om na te denken over wat voor mij belangrijk was, waar ik mijn tijd aan wilde besteden en welke talenten ik te geven heb.” Zij helpt jou hier graag bij. Jij kunt leren van haar ervaringen, zodat jij het niet tot datzelfde punt hoeft te laten komen.

Dit is Ciska, coach bij I am Groots in Amsterdam

“Het enige dat we niet kunnen vermeerderen is tijd. Jouw toekomst wordt elke dag korter. Tijd is ons meest waardevolle bezit. Wacht dus niet langer, maar kom in actie.”

Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan!

Wie, wat, waar?

Aan de Bak bestaat uit vier individuele sessies met coach Ciska. De sessies vinden plaats in Amsterdam en de sessies duren +- 1,5 uur.

Voorafgaand aan de start hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Het liefst persoonlijk, maar dit kan ook via Skype. Bij coaching is het heel belangrijk dat er een klik tussen ons is. Dat jij je op je gemak voelt en vertrouwen hebt in de coach en de aanpak. En dat dit wederzijds is. Daarom kan er geen traject gestart worden zonder een persoonlijke kennismaking. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30 minuten en is helemaal gratis en vrijblijvend. Geen verplichtingen of verwachtingen!

Investering

Aan de Bak bestaat uit 4 individuele sessies en is een investering in jezelf van 449,- euro incl. btw. Een losse sessie kost 125,- euro incl. btw, dus je ontvangt met Aan de Bak ook nog een korting van 51,- euro.

De prijs is inclusief materialen, notitieboekje en natuurlijk koffie, thee en iets lekkers.

 

Losse sessies van 1,5 uur zijn ook mogelijk op aanvraag en kunnen worden afgestemd op jouw individuele behoeften. Denk bijvoorbeeld aan burn-outs en overspannenheid, coaching voor ondernemers of minder stress en productiever werken. Dus heb je een andere vraag of uitdaging? Neem dan contact op via hello@iamgroots.com.

Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan!

Weet jij waar je goed in bent?

Download hier nu ons supersimpele stappenplan, waarmee je snel inzicht krijgt in jouw talenten en wat jij belangrijk vindt. Creëer je ideale leven vanuit jouw unieke talenten!

We zullen je geen spam sturen. Beloofd. Powered by ConvertKit