Adviesgesprek - Groots
 

Adviesgesprek

Laat je kleding spreken

Effectiever je doelen en ambities realiseren

Je hebt grote ambities en uitdagende doelen. Met je eigen bedrijf of in de functie die je als manager of director vervult. Je weet precies waar je naartoe wilt, je wilt impact maken, maar je moet er hard voor werken. Hard werken om de deals binnen te halen. Of veel tijd stoppen in de relaties met je stakeholders om de handen op elkaar te krijgen. En soms twijfel je aan hoe je eruit ziet, hoe je jezelf presenteert. Je bent in je werk heel zichtbaar, en je wordt afgerekend op je uiterlijk. Misschien ben je je daar niet eens van bewust.

Uit onderzoek blijkt dat 55% van de indruk die je maakt, wordt gebaseerd op je uiterlijk. En maar 7% door wat je zegt. Gebruik die 55% om met meer gemak, snelheid en plezier de impact te realiseren die jij ambieert.

Je doelen haarscherp voor ogen hebben is stap 1. Maar hoe gebruik je daarin vervolgens je uitstraling om deze met meer gemak, snelheid en plezier te behalen? Door je uiterlijk precies af te stemmen op wie je bent, waar jij voor staat en waar jij naartoe wilt, word je veel krachtiger, voel je je meer zelfverzekerd en neem je nog meer de leiding over een gesprek, een sessie of de verandering die jij wilt realiseren.

``Als ik me goed voel en weet dat ik er goed uit zie, ben ik die dag veel productiever, positiever en dwing ik makkelijker dingen af.``

Wat krijg je in een adviesgesprek?

Een adviesgesprek gaat over jouw ambities en doelen, en hoe je deze met meer effectiviteit, snelheid en zelfverzekerdheid kunt bereiken.

Je krijgt:

– inzicht in waar voor jou de groei ligt als het gaat om je uitstraling koppelen aan je doelen
– ideeën en tips hoe je dit kunt aanpakken
– simpele en nieuwe manieren om je doelen veel makkelijker te realiseren.

Vraag hieronder een groeigesprek ter waarde van 297,- aan die ik nu tijdelijk gratis aanbied.

Voor wie is een adviesgesprek?

Een adviesgesprek is iets voor jou als je:

– graag meer impact en resultaat wilt bereiken in je werk of met je onderneming
– benieuwd bent hoe je met je uiterlijk kunt zorgen voor meer effectiviteit, gemak en plezier in het behalen van je doelen
– niet meer wilt twijfelen aan hoe je eruit ziet en hoe je overkomt op anderen
– je wilt focussen op die dingen waar je goed in bent, en geen tijd en geld meer wilt verspillen aan kledingstress en miskopen

Een adviesgesprek is niet voor jou als je:

– er van overtuigd bent dat kleding in jouw werk niet van belang is en dit niet speelt bij de indruk die jij achterlaat
– al goed weet welke kledingstijl jouw doelen en ambities laat zien
– tevreden bent met het aantal uren en de energie die je in het behalen van je doelen stopt
– geen impact wilt maken met je werk of je bedrijf

``Ik wil dat mijn kleding mijn persoonlijkheid laat zien in combinatie met waar mijn bedrijf voor staat. Zodat het meteen duidelijk is wat je krijgt en mijn uitstraling ondersteunt wat ik zeg en wat ik doe.``

Reacties van klanten

"Al heel lang liep ik rond met een onrust als het ging over kleding. Paste wat ik kocht wel bij wat ik wil uitstralen? In een moeilijke periode nam ik contact op met Ciska. Ik wist meteen dat ik heel graag wilde dat zij mij hierbij zou helpen. Ze wist precies wat ik voelde en kon zelfs beter beschrijven wat ik nodig had dan ik. Het winkelen was zo ontzettend fijn en ik ben met veel kleding naar huis gegaan die ik nu nog nog steeds veel draag. Ik ben er nog steeds heel blij mee. Ik zou Ciska aan iedereen aanraden."

Alice Zelfstandig fotograaf

"Elke ochtend stond ik weer voor mijn kledingkast en wist ik weer niet wat ik aan moest. Samen met Ciska heb ik bepaald wat ik wil laten zien en waar ik voor sta in mijn werk. Op basis hiervan hebben we mijn stijl bepaald, mijn kledingkast opgeruimd en wat nieuwe items gekocht. Ik merk dat ik veel duidelijker en steviger overkom in mijn werk."

Annette HR Manager

"Ik houd zelf helemaal niet van winkelen. Eens in de zoveel tijd een dag met Ciska is echt een uitkomst voor mij. Zo hoef ik nooit meer zelf de stad in en eindeloos zoeken naar iets wat ik nodig heb en niet wetende wat dat precies is."

Daisy Founder

"Ik wilde graag een meer volwassen stijl, zonder mijn eigen speelse karakter te verstoppen. Dat is super goed gelukt! Ik kreeg de week nadat ik met Ciska had gewerkt zoveel complimenten!"

Irene General Manager

Vraag hieronder direct een adviesgesprek aan.